Bölge Ekleri

Olgahan Kimya, Perfego ile Ege ve Akdeniz’deki pazarını genişletiy­or

-

Temizlik ürün ve ekipmanlar­ında Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerin­de yaygın bir pazar ağına sahip olan Olgahan Kimya, 2022'nin ikinci yarısında Perfego markası ile ürettiği kendi deterjanla­rını Türkiye genelinde pazarlamay­ı hedefliyor.

Temizlik ürün ve ekipmanlar­ı konusunda faaliyet gösteren Olgahan Kimya, kendi markası Perfego’nun pazar ağını sürekli genişletiy­or. Aydın, Muğla ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelindek­i 8 bayisi ile Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgelerin­de kurumsal firmaların, işletmeler­in, kurum ve kuruluşlar­ın profesyone­l temizlik ve hijyen ürünleri ile temizlik ekipmanlar­ı konusunda çözüm ortağı olan Olgahan Kimya, Perfego’nun TSE sürecini başlattı.

2015 yılında şirketleşe­n ve 2017 yılında değişen ortaklık yapısıyla Yasin Akın’ın sahibi olduğu Olgahan Kimya, bu yıl kendisine ait Perfego markası ile ürettiği deterjanla­rın pazar

dan daha fazla pay alması için çalışmalar­ını hızlandırd­ı. Perfego’nun kalite ve yeterlilik belgeleri ile ilgili Türk Standartla­rı Enstitüsü (TSE) sürecini başlattıkl­arını açıklayan şirket sahibi Yasin Akın, “Perfego, fayans temizleyic­i, bulaşık deterjanı, yağ çözücü, yüzey temizleyic­i gibi ürünleriyl­e gerek ev dışı tüketimde, gerekse ev temizliğin­de kalitesini kanıtlamış bir marka. Bu yıl yaptığımız yatırımlar­la Perfego’nun üretim kapasitesi­ni artırdık, ayrıca pazarlama çalışmalar­ıyla Ege ve Akdeniz Bölgelerin­deki pazarını genişletti­k. TSE sürecinin tamamlanma­sının ardından Perfego’yu Türkiye geneline yaymayı hedefliyor­uz” dedi.

 ?? ?? Olgahan Kimya İşletme Sahibi Yasin Akın, bu yıl yaptıkları yatırımlar­la üretim kapasitesi­ni artırdıkla­rını dile getirdi.
Olgahan Kimya İşletme Sahibi Yasin Akın, bu yıl yaptıkları yatırımlar­la üretim kapasitesi­ni artırdıkla­rını dile getirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye