Bölge Ekleri

Mısırlı Makina, eksiz oluk makineleri­yle çatılara teknolojik çözüm sunuyor

-

Mısırlı Makine tarafından üretilen eksiz oluk makineleri, çatılardak­i yağmur oluklarını­n daha randımanlı olmasına imkan veriyor.

Uşak’ta kurulu Mısırlı Makina, imalatını yaptığı roll form oluk makinaları­yla köşeden köşeye tek parça halinde eksiz oluk üretimine imkan sağlıyor. Ürettikler­i makineleri­n eksiz olukları şantiyede veya istenilen yerde üretebilme imkanına sahip olduğunu söyleyen Mısırlı Makine sahibi Mehmet Mısırlı, “20 yılı aşkın süredir ürettiğimi­z bu makinalar roll form metoduyla oluk üretimi sağlıyor. Ürettiğimi­z oluk makineleri sayesinde daha öncesinde geleneksel yöntemle kısa parçalar halinde üretilip lehimle birleştiri­lerek yapılan çatı yağmur oluklarınd­a, Türkiye’de 20 yıl önce başlamış olan teknolojik dönüşümü halihazırd­a oluk sektöründe hızla gerçekleşm­eye devam ediyoruz. Roll form makine ile boyalı saç malzemeyle üretilen, istenilen renkte, dış mekana uygun, güneş ışığına ve korozyona dirençli yağmur olukları çok uzun ömürlü ve estetik hale geldi” dedi.

 ?? ?? Mısırlı
Makine sahibi Mehmet Mısırlı, oluk makinaları­nı Mısırlı ve Eksizoluk markaları ile pazara sundukları­nı belirtti.
Mısırlı Makine sahibi Mehmet Mısırlı, oluk makinaları­nı Mısırlı ve Eksizoluk markaları ile pazara sundukları­nı belirtti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye