Bölge Ekleri

Klinik 45, yeni yerinde hizmete başladı

-

Ağız ve diş polikliniğ­i Klinik45, Manisa’nın iş ve yaşam merkezi Statü Selfie binasındak­i yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Klinik45 kurucuları Dr. Dt. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve

Dr. Dt. Cem Türkyılmaz, ağız ve diş sağlığı alanında en iyi hizmeti vermek için 2014 yılından beri çalıştıkla­rını dile getirerek, daha teknolojik, daha rahat, daha prestijli hizmet almak isteyenler­i yeni yerlerine davet ettiler. Genel ağız sağlığının korunmasın­da ağız ve diş sağlığının değerine dikkat çeken Klinik45 kurucuları, zamanında önlenmeyen sorunların farklı hastalıkla­ra yol açabileceğ­ini belirtiler. Klinik45, Statü Selfie binasındak­i yeni yerinde, emzirme ve bakım odasıyla hastalar için konfor alanı oluşturuyo­r. Hem büyükleri hem de küçükleri düşünen Klinik45 çocuklara özel bekleme odasına ek olarak video oyun konsolu & oyun salonuyla eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Ağız ve diş sağlığı konusunda dijitalin değerinin farkında olan Klinik45, teknolojik cihazları sayesinde hastalara 10 – 15 dakika gibi kısa bir sürede gülüşlerin­in nasıl olacağını gösteriyor. Ayrıca cad cam printer cihazı ile tasarımı yapılan dişlerin geçici ve daimî restorasyo­nları da aynı gün içerisinde teslim ediliyor. Klinik45’te ortodonti, şeffaf plak, implant, pedodonti tedavileri­ne ek olarak estetik diş hekimliği, ağız, diş ve çene cerrahisi hizmetleri yer alıyor.

 ?? ?? Dr. Dt. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve Dr. Dt. Cem Türkyılmaz, 2014’ten bu yana Manisalıla­rın
ağız ve diş sağlığı için hizmet veriyor.
Dr. Dt. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve Dr. Dt. Cem Türkyılmaz, 2014’ten bu yana Manisalıla­rın ağız ve diş sağlığı için hizmet veriyor.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye