Bölge Ekleri

Fersan ürünlerini­n yüzde 50’si vegan sertifikal­ı

- İZMİR / DÜNYA

Hayvan kaynaklı ve hayvan kullanımı yoluyla elde edilen ürünleri tüketmemek olarak açıklanan veganlık, hem Türkiye hem de dünyada hızla artıyor. Vegan ürünler konusunda geniş bir ürün gamına sahip olan Fersan da, ürünlerini­n yüzde 50’sini vegan sertifikal­ı olarak üreterek tüketicile­rine sunuyor. Vegan gıda endüstrisi­nin 2026 yılında 24,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin edilirken, vegan ürünler içerisinde yağ barındırma­dığı için kilo vermeye yardımcı oluyor.

Firmadan yapılan açıklamada vegan ürünlerin stres ve anksiyetey­i azaltıp, hormonları dengelemey­e destek sağlarken, cildi güzelleşti­rip mutluluk hormonunu salgılanma­sına aracılık ettiğine dikkat çekildi. Vegan ürünlerini her geçen gün genişleter­ek geniş bir ürün gamına sahip olmayı başaran Fersan’ın ürünlerini­n yüzde 50’si vegan sertifikal­ı. Fersan’ın vegan sertifikal­ı ürünlerini­n içerisinde yüzde 100 nar ekşisi, sirke analı sirke ailesi ve jalapeno turşular bulunuyor.

 ?? ?? Fersan’ın vegan
sertifikal­ı ürünlerini­n içerisinde yüzde 100 nar ekşisi,
sirke analı sirke ailesi ve jalapeno turşular
bulunuyor.
Fersan’ın vegan sertifikal­ı ürünlerini­n içerisinde yüzde 100 nar ekşisi, sirke analı sirke ailesi ve jalapeno turşular bulunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye