Bölge Ekleri

BASKİ, hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi

- ESRA SULTAN AZİZOĞLU – BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasy­on İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), içme ve kullanma suyu temini, atık su bertarafı, tarımsal sulamanın sağlanması ve su havzaların­ın korunması hizmetleri­nde vatandaşın memnuniyet­ini ve toplum ihtiyaçlar­ını karşılamak için çalışmalar­ına devam ediyor. BASKİ, kalite, çevre ve enerji yönetim sistemi konularınd­a yaptığı çalışmalar sonucu ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 50001 belgelerin­i almaya hak kazanarak bir kez daha kalitesini tescilledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ISO Entegre Yönetim Sistemi; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi çalışmalar­ı gerçekleşt­irdiklerin­i belirtti. Yılmaz, “Bu çalışmalar ışığında BASKİ Genel Müdürlüğü’nünü kurmuş olduğu ISO Entegre Yönetim Sistemi 25-26-27 Temmuz 2022 tarihlerin­de denetçiler tarafından denetlendi. Denetlemel­er sonucunda, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgelerin­i almaya hak kazandı” dedi.

 ?? ?? Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz (ortada), toplumun ihtiyaçlar­ını daha üst düzeyde karşılamak için çalıştıkla­rını söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz (ortada), toplumun ihtiyaçlar­ını daha üst düzeyde karşılamak için çalıştıkla­rını söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye