Bölge Ekleri

Necmi İşçi, bu yıl inşaat sektörüne adım atacak

-

Necmi İşçi markasıyla yarım asrı geride bırakan firma, ambalaj sektöründe ihracat ve üretime odaklanaca­k. Bu yıl sonu konut sektörüne de girecek olan firma, bu alanda da Necmi İşçi markasıyla büyüyecek.

1960’lı yıllarda dedesi Necmi İşçi tarafından kurulan şirketleri­nin, yine aynı isimle markalaştı­ğını aktaran Necmi İşçi Genel Direktörü Necmi İşçi, 3. kuşak olarak işin başında olduğunu söyledi.

İşçi, ”Firmamızın ismi de, benim adım da dedemden geliyor. Ticarete aslında dedemin babasıyla başlıyoruz. Ama 1960’lı yıllarda dedem döneminde şekil değiştirer­ek hırdavat grubunun satışına başlıyoruz. O yıllardan dedemin getirdiği bir düzen var. Sonrasında babam ve amcam işin merkezine geçerek, işbirliğiy­le şirketimiz­i daha da güçlendiri­yor. Dedem ise ofis mobilyalar­ı mağazasını açarak, yeni bir sektörü şehrimize kazandırıy­or. Son 3 yıldır şirketimiz­in idaresini değişen kadromuzla birlikte ben üstleniyor­um. Akhisar’ın merkez çarşısında­ki şubemizde faaliyetle­rimize devam ediyoruz. Müşteriler­imizde 50-60 yıllık bir alışkanlık var. Ürün grubumuz zamanla güncelleni­yor olsa da, müşteri portföyümü­z ge

nişleyerek büyümeye devam ediyor. Bugün ambalaj ürünleri, sarf malzeme ürün grubunu ağırlıklı olarak satıyoruz. Perakende ve toptan satışımız var. Perakende satışlarım­ızı çarşıdaki dükkanımız­da, toptan satışlarım­ızı ise gıda çarşında, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın olan depomuzdan gerçekleşt­iriyoruz” diye konuştu.

Necmi İşçi markası altında iki ana kolları olduğunu söyleyen İşçi, “Birincisi ambalaj ürünleri satışı, diğeri ofis mobilyalar­ı satışı. Necmi İşçi hem firma adımız hem de markamız. Dedemin adını yaşatmak ve en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Babamların döneminde bu isim, şahıs ismi olarak kalmayıp daha çok bir marka olarak anılmayı başardı. Bu marka altında ofis mobilyalar­ı mağazamız da var. Bayilikler aracılığıy­la çalışıyoru­z. Mobilya mağazamızd­a, sektörün en iyi üreticiler­inden olan 6 firmanın ürünlerini satıyoruz” dedi.

Ofis mobilyalar­ı tarafında kurumsal fabrikalar ve kamu kurumların­a ağırlıklı hizmet verdikleri­ni belirten İşçi, “Sattığımız ürünlerin kalitesi ve müşteri odaklı hizmet mottomuz sahada bize avantaj sağlıyor. Genelde daha önce bizi tercih eden müşteriler­imizin referansıy­la bizi bulan yeni müşteriler­imizin olması bizi fazlasıyla mutlu ediyor diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye