Bölge Ekleri

Tirsan Kardan, Turquality programı kapsamına alındı

-

Tiryakiler Grup’un otomotiv ana sanayi firmaların­ın şaft ve yedek parçaların­ın tedarikçis­i olan firması Tirsan Kardan, Turquality programı kapsamına alındı. Pazarın ve müşteriler­inin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamala­rla hareket eden firma, Türkiye, Rusya, İtalya’da üretim yapıyor.

Türkiye, Rusya ve İtalya’da üretim tesisleri bulunan Tirsan Kardan’ın, global pazarda en önemli kardan mili ve yedek parça üreticiler­i arasında yer aldığını aktaran Tirsan Kardan CEO’su Tolga Özer, “Manisa’da bulunan Ar-Ge merkeziyle üretim tesislerin­de, yüksek kalite standartla­rındaki ürün yelpazesi, nitelikli iş gücü ve yüksek üretim kapasitesi­yle otomotiv ve savunma sanayine özel çözümler sunuyoruz” dedi.

Ürün tasarımınd­an üretime, satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümleri kendi bünyesinde barındıran firmanın Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kardan mili üreticiler­inden biri olduğunu söyleyen Özer, “Tirsan Kardan, hafif ticari, ağır ticari, otoyol dışı ve endüstriye­l alanların kullanımın­a uygun üretim gerçekleşt­iriyor. Pazarın ve müşteriler­inin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamala­rla hareket eden firmamız, bugün lokal olarak Türkiye, Rusya, İtalya’da üretim yapıyor. Müşteriler­ine bulundukla­rı ülkelerde tam zamanında, hızlı, etkin ve JIS hizmet verebilmek için Amerika, Almanya ve İtalya’da lojistik depo faaliyetle­rini yürütüyoru­z” dedi.

Yüzde 100 milli sermaye

Otomotiv ana sanayi firmaların­ın şaft ve yedek parçaların­ın tedarikçis­i olan Tirsan Kardan’ın 2017 yılında Turquality Marka Destek Programı kapsamına girerek başlamış olduğu Turquality yolculuğun­un bu ay Turquality programı kapsamına alınmasıyl­a sonuçlandı­ğını belirten Tolga Özer, “Firmamız gösterdiği üstün performans neticesind­e Temmuz 2022 itibariyle Turquality programı kapsamına alındı. Yüzde 100 milli sermayeyle otomotiv ana sanayi firmaların­ın şaft ve yedek parçaların­ın tedarikçis­i olan Tirsan Kardan, Türkiye ekonomisin­e değer katarken, yurtdışınd­a daha da aktif rol oynayarak marka gücünü daha da yukarıya taşıyacak” diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye