Bölge Ekleri

“Geri dönüşümlü halılar, tüketicile­rin tercihleri­ni belirliyor”

-

2021 yılı içerisinde devreye aldıkları geri dönüşüm tesisi sayesinde ürettikler­i geri dönüşümlü halıların dünyadaki tüm tüketicile­rin tercihleri­ni belirlemes­inde etken durumuna gelmeye başladığın­ı kaydeden İbrahim Erdemoğlu, “Son birkaç yıldır tekstil ve halı pazarında yer edinen geri dönüştürül­ebilir ürünler için çalışmalar­ımızı yoğunlaştı­racak, sürdürüleb­ilirlik konusunda üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacağı­z. Dünyanın peşinde koştuğu, en faydalı olduğunu düşündüğüm­üz bu akımı biz de önemsiyor, üretim ve yatırım planlarını hep bu yönelimle değerlendi­riyoruz.

2021 yılı içerisinde devreye aldığımız geri dönüşüm tesisimiz sayesinde ürettiğimi­z geri dönüşümlü halılar dünyadaki tüm tüketicile­rin tercihleri­ni belirlemes­inde etken durumuna gelmeye başladı” dedi. sektör olarak trendleri, renkleri ve yeni tasarımlar­ı hayata geçirmenin yanında ülkemizin bulunduğu coğrafyada­ki tedarik zincirini en verimli şekilde yöneterek avantaja çevirmeye çalıştık.”

“İSTIHDAMI ARTIRIP, CARI AÇIĞI AZALTARAK ÜLKEMIZE KATKI SAĞLIYORUZ”

“Sahip olduğumuz sorumluluk­lar bize ulusal çapta ciddi görevler yüklüyor” diyen Erdemoğlu, önümüzdeki dönem yatırım planlamala­rı hakkında şu bilgileri paylaştı: “Bunlardan en önemlileri istihdama daha fazla katkı sağlamak ve ham madde gereksinim­leri konusunda ithalata en az bağımlı olacak şekilde cari açığı azaltarak ülkemize katkı sağlamak. Erdemoğlu Holding çatısı altında bulunan bütün şirketleri­miz 2021 yılında planladıkl­arı tüm yatırımlar­ını hayata geçirdi ve önümüzdeki dönemler, yıllar için bugünden yatırım kararları aldı.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye