Bölge Ekleri

“Siber güvenlik ağıyla yüksek güvenlik sunuyoruz”

-

Yaptığı değerlendi­rmede siber güvenlik ağı konusuna değinen Erkan Arıkan, “Siber güvenlik ağı, farklı lokasyonla­rda faaliyet gösteren kuruluşlar­ın, güvenliği en çok ihtiyaç duyulan yerlere genişletme­sine olanak tanıyan, daha fazla ölçekleneb­ilirlik, esneklik ve güvenilir siber güvenlik kontrolü sağlayan güvenlik mimarisine modern bir yaklaşım olarak öne çıkıyor” dedi. Siber güvenlik tehditleri­nin artması, güvenlik teknolojil­erindeki yenilikçi çalışmalar­a ilham verirken, siber güvenlik ağının da bu tür modern yenilikler­den biri olarak ortaya çıktığını kaydeden

Arıkan, “Siber güvenlik ağıyle çoklu işletme modellerin­de cihazların herhangi bir noktada bağlanması, uygulamayı aktif hâle getirerek nerede olursa olsun tam güvenlik sağlamayı hedefliyor.

Siber güvenlik ağı, bağımsız güvenlik çözümlerin­in genel güvenliği iyileştirm­ek için birlikte çalışmalar­ını sağlarken; kontrol noktaların­ı, korumak üzere tasarlandı­kları varlıklara veya sistemlere yaklaştırı­yor. Siber güvenlik ağı, bulut ve bulut dışı ortamlarda kullanıcı kimliğini hızlı ve güvenilir bir şekilde doğrulayab­iliyor. Bu sayede çok daha yüksek bir güvenlik ağıyla hizmet sunulabili­yoruz” diye konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye