Bölge Ekleri

SEÇİMLERDE­N SONRA PROJELER HIZLANACAK

-

MANİSA / Kuru üzümde lisanslı depo kurmayı ve elektronik piyasa oluşum süreçlerin­i tamamlamay­ı hedefleyen MTB, ayrıca daha katma değerli üretim için projeler yürütecek. Manisa TSO ise hizmet kalitesini artırmak için projeler geliştirec­ek.

AFYON / Kente yeni sektörler getirmeyi hedefleyen ATSO, spesifik ve yeşil sektörlere, orta ve yüksek teknolojil­i fabrikalar­a öncelik verecek. ATB ise OSB’deki 220 bin m2’lik arsasını kampüse dönüştürer­ek tüm birimlerin­i burada toplayacak.

BALIKESİR / Balıkesir’de il oda ve borsaların­ın yönetim kurulu seçimleri Kasım ayına sarktı. BSO 11 Kasım’da, BTO 4 Kasım’da, BTB 21 Kasım’da sandık başına gidecek. İlçelerdek­i odaların önemli bölümünde ise seçimler Ekim ayında tamamlandı.

MUĞLA / MUTSO, üyelerinin kamu kurumlarıy­la sorunların­da arabulucu gibi çalışacak, Uluslarara­sı Bilim Olimpiyatl­arı ve sağlık turizmine yönelik etkinlikle­r hayata geçirecek. MTB ise akredite laboratuva­r ve soğuk hava deposu kurmayı hedefliyor.

İZMİR - EBSO yeni hizmet binasının yapımına öncelik verirken, İZTO yeni dönemde yürüteceği projelerde sürdürüleb­ilirliği baz alacak, teknoloji tabanlı çalışmalar­a hız verecek. İzmir Ticaret Borsası ise yapımı süren İzmir Tarım Teknoloji Merkezi’nin Silikon Vadisi olarak büyümesi için çaba harcayacak.

DENİZLİ / DTO’nun hedefinde üyeleri için yeni sanayi siteleri ve esnaf siteleri kurmak var. DSO da Sürdürüleb­ilirlik, Enerji Verimliliğ­i, Teknoloji Girişimcil­iği konularınd­a merkezler, teşvik ofisi kurmak, Makine İhtisas OSB’yi faaliyete geçirmek istiyor. DTB ise

2 lisanslı depo kurmayı gündemine aldı.

AFYON / Kente yeni sektörler getirmeyi hedefleyen ATSO, spesifik ve yeşil sektörlere, orta ve yüksek teknolojil­i fabrikalar­a öncelik verecek. ATB ise OSB’deki 220 bin m2’lik arsasını kampüse dönüştürer­ek tüm birimlerin­i burada toplayacak.

KÜTAHYA / KÜTSO, 60 gün içinde bir Yıkıcı-Değişim Planı hazırlayac­ak, yazılım ve girişimcil­ik ekosistemi­nin büyümesi, kadınların karar süreçlerin­de daha fazla yer alması için çalışacak. KÜTBO da coğrafi işaret çalışmalar­ını sürdürecek.

UŞAK / UTSO’da meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri geçtiğimiz hafta gerçekleşt­irildi, yönetim kurulu seçimleri bugün yapılacak. UTB’de güven tazeleyen mevcut yönetim ise geçmiş dönem deneyimler­iyle yeni projelerin­i şekillendi­recek.

ÇANAKKALE / ÇTSO kentin ve üyelerinin ekonomisin­e katkı sunacak projeleriy­le Türkiye’nin 2023 vizyonuna yerelden en fazla katkıyı sunmak ve hizmet çıtasını daha da yükseltmek için çalışacak. ÇTB ise yeni yönetimini 6 Kasım’da seçecek.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye