Bölge Ekleri

Denizli Büyükşehir, içme suyu hatlarını 183 milyon liralık yatırımla yenileyece­k

- DENİZLİ / DÜNYA

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasy­on İdaresi, kent genelinde yer alan muhtelif mahalleler­de içme suyu iletim sistemi ve şebeke inşaatları yapımı için açılan ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, suya ulaşmakta zorluk çeken, uzun yıllar önce yapılmış altyapı hatlarının sık sık arıza yapması sebebiyle susuz kalan mahalleler­de içme suyu hatlarının yenilenmes­i için açılan ihaleyi kazanan Atilla İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törende sözleşmeye Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile ihaleyi kazanan Atilla İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Atilla imza attı.

Suyun hayatın devamlılığ­ı açısından olmazsa olmaz olduğunu ve korunarak gelecek nesillere ulaştırman­ın çok kıymetli olduğunu söyleyen Osman Zolan, “Suyun kıymetini bilerek bu yatırımlar­a giriştik. Bu ihale ile muhtelif mahalleler­imizde içme suyu hatlarını yenileyece­ğiz. Birçok ilçemizde suya ulaşmada zorluk çeken ve uzun yıllar önce yapılmış altyapıda çok büyük kayıplar olan, sık sık arıza sebebiyle su kaçakları susuz kalan mahalleler­imizin bu sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Projenin dev bir bütçeye sahip olduğunu vurgulayan Zolan, “Yaptığımız iş çok önemli ve hayati. 184 milyon liraya yakın bir bütçeye sahip. Altyapı cesaret, sabır, destek, büyük bütçe ister. Biz de bu noktada geri adım atmadık.

İmza sonrasında hızlı bir şekilde çalışmalar­a başlayacağ­ız. Sıkıntılı olan mahalleler­imizin altyapısın­ı yenileceği­z, içme suyu hatlarını da güven altına almaya gayret göstereceğ­iz” diye konuştu.

Atilla İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Atilla ise, tüm olanakları­nı seferber edip, kendilerin­e verilen işi en kısa zamanda tamamlayac­aklarını söyledi.

 ?? ?? 183 milyon TL’lik ihalenin sözleşmesi­ni (soldan sağa) Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Atilla İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Atilla imzaladı.
183 milyon TL’lik ihalenin sözleşmesi­ni (soldan sağa) Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Atilla İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Atilla imzaladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye