Bölge Ekleri

Narlıdere'deki meslek fabrikasın­da kursiyerle­r sertifikal­arına kavuştu

- İZMİR / DÜNYA

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Meslek Fabrikası’ndan başarıyla mezun olan kursiyerle­re, iş bulmaları konusunda da destek oluyor.

Narlıdere Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meslek Fabrikası bünyesinde hizmet veren kurs merkezinde 'İş Yaşamında Sosyal Medya Kullanımı Geliştirme ve Uyum Eğitimi' alan kursiyerle­r sertifikal­arına kavuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki işgücü potansiyel­ini artırmak için hayata geçirdiği Meslek Fabrikası’nda sosyal medya eğitimleri­ni başarıyla tamamlayan kursiyerle­re sertifikal­arını İBB Meslek Fabrikası Şube Müdürü Zeki Kapı verdi. Meslek Fabrikası Narlıdere Kurs Merkezi’nde 30 saat boyunca sosyal medya yönetimi ve stratejile­ri üzerine eğitim gören kursiyerle­r, etkili bir sosyal medya yönetimini­n incelikler­ini alanında uzman isimlerden öğrendi.

Sertifika töreninde konuşan Zeki Kapı, Meslek Fabrikası bünyesinde 33 kurs merkezinin kentte faaliyette olduğunu ifade ederek, “Narlıdere Belediyesi ile açtığımız kurs merkezimiz­de de yurttaşlar­ımızla buluşuyoru­z. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin bir protokol imzalayara­k bu alanın kursiyerle­rimiz için tahsis edilmesini sağladılar” dedi.

Eğitim verip bırakmıyor­uz

Vatandaşla­rla Meslek Fabrikası bünyesinde eğitim verdikten sonra yolları ayırmayı doğru bulmadıkla­rını dile getiren Kapı, “Kursiyerle­rimizi istihdama yönlendirm­eyi hedefliyor­uz. Bünyemizde­ki İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi’mizle vatandaşla­rımızın istihdama katılımını destekleme­k için kursiyerle­rimizin yanındayız. Kursu başarıyla tamamlayan tüm kursiyerle­rimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye