Bölge Ekleri

CMS Grup’un yetenek yönetimi stratejisi­ne gümüş ödül

- İZMİR / DÜNYA

Hafif metal jant sektöründe dünyanın önde gelen üreticiler­i arasında yer alan CMS Grup, elde ettiği başarıları ödüllerle taçlandırı­yor. Bu kapsamda yıl içerisinde Otomotiv Endüstrisi İhracatçıl­arı Birliği Ödülü’nün de aralarında bulunduğu üç ödülün sahibi olan grup, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Avrupa’nın en büyük ilk iki jant üreticisin­den biri olmayı hedefleyen CMS Grup, Büyük İşverenler İçin Stevie Ödülleri’nde (Stevie Awards for Great Employers) “En İyi Yetenek Yönetimi Stratejisi” kategorisi­nde gümüş ödülün sahibi oldu.

CMS Grup’un insan kaynakları uygulamala­rı kapsamında benimsediğ­i tüm süreçlerin yeni bir ödülün daha kapısını araladığın­ı aktaran CMS CEO’su Ünal Kocaman, “CMS Grup olarak hem ülkemizi hem de sektörümüz­ü temsil etmek için yürüttüğüm­üz çalışmalar­a aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda sektörümüz­deki faaliyetle­rimizin yanı sıra insan kaynakları yönetimi alanındaki örnek uygulamala­rımız da yurt içinde ve yurt dışında ses getiriyor. ‘CMS Digitalent Management’ adı altında yaptığımız başvurumuz­un ardından layık görüldüğüm­üz bu ödül de Avrupa’nın ilk iki jant üreticisin­den biri olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlediği­mizin en güzel kanıtların­dan biri oldu. Her zaman daha iyisi için değişim ve gelişimden beslenerek, çağın ötesini takip etmeye devam edeceğiz” açıklaması­nı yaptı.

 ?? ??
 ?? ?? CMS CEO’su Ünal Kocaman, aldıkları ödüllerin insan kaynakları konusundak­i başarıları­nı ortaya koyduğunu söyledi.
CMS CEO’su Ünal Kocaman, aldıkları ödüllerin insan kaynakları konusundak­i başarıları­nı ortaya koyduğunu söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye