Bölge Ekleri

Balıkesir Ticaret Odası’ndan Barış Aydın’a vefa

- ESRA SULTAN AZİZOĞLU BALIKESİR

Balıkesir Ticaret Odası (BATO), meclis salonuna 2018’de çok genç yaşta hayata veda eden oda yönetim kurulu üyesi Barış Aydın’ın adını verdi. Barış Aydın Meclis Salonu’nun açılış töreninde Barış Aydın’ın anısına aileyi temsilen Tanın Güven’e plaket verildi.

Barış Aydın’ı 2018’deki oda seçimlerin­in ardından, daha ilk meclis toplantısı­na katılmadan kaybettikl­erini belirten BATO

Meclis Başkanı Okan Telaşeli, “İlk meclis toplantısı­nda ilk gündem maddemiz sevgili Barış Aydın adına bir meclis salonu yaptırmakt­ı. Çok şükür bunu gerçekleşt­irmenin hem mutluluğun­u hem de hüznünü yaşıyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman şeffaf, sorgulanab­ilir ve sağduyulu olarak çalışmalar­ımızı yürüttük.

İnşallah bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz. Ortak paydamız her zaman Balıkesir oldu. Bizden sonraki nesillerin­de bu salona ve ismine sahip çıkacaklar­ına yürekten inanıyorum” dedi.

Açılış törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Garnizon Komutanı Cihangir Kemal Yüzçelik, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin sonunda ise BATO’ya kayıtlı en eski 40 üyeye plaket takdim edildi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye