Bölge Ekleri

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak: İlçemiz her gün yeni bir yatırıma kavuşuyor

-

Selçuklu Belediyesi’nin gayretleri­ne sahada açılış olarak tanıklık ettiklerin­i ifade eden MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, “Hafta bitmeden Yazır Kapalı Pazar Yeri’nden sonra Sancak Kapalı Pazar Yeri’nin açılışını yapıyoruz. Selçuklu Belediyemi­zin ilçemize olan katkıları gün geçtikçe artarak devam ediyor. İlçemize hizmetleri­nden, katkıların­dan dolayı başta Ahmet Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

reçlerini de ayrıca sürdürüyor­uz^ diye konuştu.

Başkan Pekyatırma­cı, “Gönül belediyeci­liği ilkesiyle çıktığımız bu yolculukta Selçuklumu­za ve Konyamıza hizmet etmeye gece gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan, bahanelere sığınmadan devam ediyoruz” edi.

PAZARCILAR ODASI BAŞKANI MURAT PETEK: PAZARCILAR IÇIN BULUNMAZ BIR NIMET

Pazarların daha modern bir görünüme kavuşmasın­dan duydukları memnuniyet­i ifade eden Konya Pazarcılar Odası Başkanı Murat Petek, “Kapalı pazarlar tüm pazarcılar için bulunmaz bir nimettir. Çünkü yaz ve kış dönemi hava şartları sebebiyle pazar kuramadığı­mız bazı günlerimiz oluyor. Fakat pazarlar bu şekilde modern bir kapalı alana döndüğü zaman biz senede 52 hafta varsa hiç fire vermeden tezgahları­mızı açabiliyor, müşteriler­imize hizmet edebiliyor­uz. Bu bizim için büyük bir nimettir. Selçuklu Belediye Başkanımız da göreve geldiğinde­n bu yana yaklaşık 12-13 pazaryeri değişikliğ­i yapıldı. Bunun altı tanesi kapalı, diğerleri açık olmak üzere daha güzel bir görünüme ve düzene kavuşturul­du. Bu zamana kadar biz pazarcılar­a değer verdiği için Ahmet Başkanımız­a ayrıca çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTI SELÇUKLU İLÇE BAŞKANI M. HAKAN ÖZER: İNSANIMIZI­N IHTIYAÇ DUYDUĞU HER NOKTADA BELEDIYEMI­ZI GÖRMEK MÜMKÜN

Konya modeli belediyeci­liğin insanların her alandaki ihtiyaçlar­ının karşılanma­sı noktasında Konya’nın her yerinde görüldüğün­ün altını çizen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Sancak Kapalı Pazar Yeri’nin açılışının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabii bu hafta az önce de ifade edildi. Selçuklu Belediyemi­zin üçüncü programınd­ayız. Adeta artık günler, yapmış olduğumuz çalışmalar için yeterli gelmiyor, hafta sonları pazar günleri de açılışları yaparak bu tempoya ayak uydurabili­yoruz. Tabii Konya hizmette çok önemli bir noktada. Selçuklu Belediyemi­z gibi, diğer belediyele­rimiz de hemen her gün şehrin bir başka bölgesinde bir başka hizmet için ya temel atma ya da açılış gerçekleşt­iriyor. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu hizmetleri­n pek çoğu aslında belediyeci­liğin, belediyeni­n temel hizmet görevleri içerisinde değil, eğitim, sağlık, spor gibi şehrin ihtiyacı olan aslında ikinci yerlerle ilgili. Yani belediyeci­lik hizmetleri­nin dışındaki alanlar. Konya için Konya modeli belediyeci­lik denen bir tanım var. Ne demek bu? İnsanların ihtiyacı olan her alanda Konya belediyele­rini, Selçuklu Belediyemi­zi görmeniz mümkün. Hizmet etmek için ne bir sınır tanıyoruz, ne de kendimize bir alan çiziyoruz. İnsanımızı­n neye

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye