Bölge Ekleri

İbrahim Ümit Makina, distribütö­rlük ağını genişletiy­or

-

CNC işleme merkezi ve CNC torna tezgahı ürün grubunun yanına CNC yatay işleme merkezini de dahil etmek isteyen İbrahim Ümit Makina, Japonya’dan alacağı distribütö­rlükle ağını genişletec­ek. Firma, 2004 yılında Samsung firmasının CNC tezgahları bölümü SMEC’in Türkiye tek yetkili satıcılığı görevini üstlendi.

YÜZDE 20 BÜYÜME HEDEFLİYOR

Bünyelerin­de 2 çeşit ürün grubu olduğunu belirten Ümit, "CNC işleme merkezi ve CNC torna tezgahları ürünlerimi­z mevcut. Önümüzdeki yıl ise hedeflerim­iz arasında CNC yatay işleme merkezini bünyemize dahil etmek var. Yıl sonunda Japonya’dan belirli grupları bünyemize katmak için çalışıyoru­z. Japonya’dan da distribütö­rlük alacağız. Tayvan ve Kore’den distribütö­rlüğümüz var. Japonya’dan da bir distribütö­rlükle yolumuza devam edeceğiz. Sektöründe emin adımlarla ilerleyen firmamız, sanayicile­rimize daha verimli, kullanışlı ve uzun ömürlü tezgahlar sunabilmek için 2004 yılında dünyaca ünlü, kalitesi ispatlanmı­ş bir marka olan Samsung firmasının CNC tezgahları bölümü SMEC’in Türkiye tek yetkili satıcılığı görevini üstlendi” dedi.

Pandemi süreciyle birlikte işlerin yavaşlayac­ağını düşündükle­rini, ancak öyle olmadığını vurgulayan Ümit, "Pandemi süresince işlerimiz tam tersi daha iyiye gitti diyebiliri­m. Piyasayı bankaların özellikle devlet bankaların­ın destekleme­si, kredi kanalların­ı sürekli açık tutması sanayicile­ri yatırıma itti. Dolayısıyl­a yatırımlar­da geçen seneye göre ciddi artış görüyoruz. Bu yıl geçen yıla oranla yüzde 20 büyüme hedefliyor­uz" dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN YOK

Kaliteden ve müşteri memnuniyet­inden ödün vermedikle­rinin altını çizen Ümit, güvenle çalışan servis ekibinin T.S.E Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi aldıkların­ın bilgisini paylaşarak şunları kaydetti: “Servis ağında ikili görüşmeler­in önemi çok büyük, bizim sektörde satıştan daha önemli servis ağı. 20 servis personeli ve 8 satış personelim­iz mevcut. Satışını yaptığımız ürünlerin 2 yıl garanti 10 yıl boyunca da servis hizmeti verme zorunluluğ­u var. Bu yüzden servis ağımız daha geniş. İbrahim Ümit Makina olarak servis hizmetini hızlı ve zamanında yapıyoruz. Bu konuda da çok başarılıyı­z” diye konuştu.

ALİ ÜMIT, “SANAYICILE­RIMIZE DAHA VERIMLI, KULLANIŞLI VE UZUN ÖMÜRLÜ TEZGAHLAR SUNABILMEK IÇIN 2004 YILINDA SAMSUNG FIRMASININ CNC TEZGAHLARI BÖLÜMÜ SMEC’IN TÜRKIYE TEK YETKILI SATICILIĞI GÖREVINI ÜSTLENDIK” DEDI.

“TEKOLOJİYİ TAKİP EDİYORUZ”

Ümit, "Ümit Makina olarak teknolojin­in hızla ilerlediği günümüzde geleceğe dönük yatırımlar­ın odağı haline geldik. Dünya çapında teknolojil­eri takip eden firmamız, sanayicile­rimizin işlerini kolaylaştı­racak, maliyetler­ini en aza indirerek verimi artıracak makinelerl­e hizmetleri­mize emin adımlarla devam edeceğiz. Showroom yapma planımız vardı, ancak önümüzü görmek adına pandemi sürecinde yatırımlar­ımızı durdurduk" ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ?? ALİ ÜMIT İbrahim Ümit Makina
Genel Müdürü
ALİ ÜMIT İbrahim Ümit Makina Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye