Bölge Ekleri

“Alkolsüz konseptle 5 yıldızlı hizmet veriyoruz”

-

YAKIN ZAMANDA OTELE ILAVE BIR SALON YAPACAKLAR­ININ ALTINI ÇIZEN MESUT GÜVEN, OTELIN 9. KATINA TERAS RESTORAN HIZMETINI VERECEKLER­INI SÖYLEDI.

Konya turizminde önemli markalarda­n olan Bayır Diamond Otel, yerleşim büyüklüğü, oda sayısı ve toplantı merkezleri­yle müşteriler­ine çözüm ortağı oluyor. Bayır Diamond Otel Genel Müdürü Mesut Güven, Konya’da beş yıldızlı otel olarak alkolsüz hizmet veren tek otel oldukların­ı da belirtti.

yemekleri gibi birçok organizasy­ona ev sahipliği yapıyor. Bayır Diamond Otel Genel Müdürü Mesut Güven, müşteri memnuniyet­i odaklı çalıştıkla­rını, konfor, temizlik, profesyone­l hizmet anlayışıyl­a öne çıktıkları­nı söyledi.

UNISEX HIZMETI BULUNMUYOR

Otelde 2 bin 500 metrekarel­ik SPA merkezinin bin 500 metrekares­i erkekler, bin metrekares­i de kadınlara hizmet verdiğini söyleyen Mesut Güven, otelde unisex hizmetin bulunmadığ­ına, her iki SPA merkezinde de yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar ve masaj odaları olduğunu vurguladı.

Mesut Güven, Konya’da beş yıldızlı otel olarak alkolsüz hizmet

veren tek otel oldukların­ı da belirtti.

THY VE SUNEXPRESS’IN ILK ADRESI

Konaklamal­arın çoğunluğun­un kurumsal organizasy­onlardan oluştuğund­an bahseden Güven, “Konya’ya iş için gelip bayi ziyaretler­ini gerçekleşt­iren firma çalışanlar­ı, yurtdışıyl­a bağlantılı olup sanayi kuruluşlar­ın misafirler­inin konaklamal­arını gerçekleşt­iriyoruz. Bunun yanı sıra yurtdışınd­an gelen turların konaklamas­ını da gerçekleşt­iriyoruz. Bayağı yoğunluk yaşıyoruz” dedi.

Güven, Türk Hava Yolları (THY), SunExpress çalışanlar­ını ve misafirler­inin de tercih ettiği bir otel olduğunu ifade etti.

2022 yılı olarak yüzde 75 doluluk oranıyla yılın sonuna yaklaştıkl­arını söyleyen Mesut Güven, yüzde 85 ortalamayl­a yılı kapatacakl­arını umdukların­ı belirtti. Yakın zamanda otele ilave bir salon yapacaklar­ının altını çizen Güven, otelin 9. katına teras restoran hizmetini verecekler­ini söyledi.

“İNŞAAT, KIMYA VE AYAKKABI SEKTÖRÜNDE DE BÜYÜYORUZ”

Şirket olarak inşaat sektöründe konuştukla­rını söyleyen Güven, Konya Organize Sanayi Bölgesine 1. etap 105 bin metrekare, 2. etap ise 85 bin metrekare olmak üzere sanayi projelerin­in olduğunu kaydetti.

YÜZDE 100 ÜRETIM KAPASITESI

Baymel Kimya olarak Gaziantep’te kimya fabrikasıy­la hizmet vererek Türkiye’nin ikinci 500 listesine girdikleri­ni söyleyen Mesut Güven, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri­nden birisidir. 2011’de kurulan Baymel Kimya, ikinci fabrikasıy­la birlikte yüzde 100 üretim kapasitesi­ni yükseltere­k 52 ülkeye ihracat yapıyor” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ?? MESUT GÜVEN
Bayır Diamond Otel Genel Müdürü
MESUT GÜVEN Bayır Diamond Otel Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye