Bölge Ekleri

Park Trafik, Türkiye genelinde yüzde 10 pazar payına sahip

-

Park Trafik, otoyol çizgisi başta olmak üzere trafik ve katlı otoparklar­ın işaretleri, basketbol sahaları, fabrika içi iş güvenlik çizgileri, çocuk oyun alanlarını­n işaretlenm­esi gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Park Trafik firma sahibi Suat Musa Bilgeç, Konya ve bölgesinde yüzde 45, Türkiye genelinde ise yüzde 10 pazar payına sahip oldukların­ı söyledi.

Trafik sektörünün önemli firmaların­dan Park Trafik yaptığı hizmetlerl­e adından söz ettirmeye devam ediyor. Konya ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren Park Trafik firma sahibi Suat Musa Bilgeç, sektörle ilgili açıklamala­rda bulundu.

İnşaat ve sağlık sektöründe çalışma hayatına atıldığını ifade eden Bilgeç, 2009 yılında yol boyama ve trafik işlerine başladığın­ı söyledi.

2015 yılında Park Trafik ismiyle sektöre atıldığını belirten Bilgeç, “Konya’da bu işi yapan çok fazla firma yok, bizler de layıkıyla işimizi yapıyoruz” dedi.

“EKIBIMIZI SAĞLAM VE EHIL KIŞILERDEN OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”

2021 yılı için makine ve boya stoklarını yaptıkları­nı söyleyen Bilgeç, firma olarak işlerinin aksamaması için çalışmalar­ına devam ettiklerin­i ifade etti. Sahada büyük sıkıntı yaşamadıkl­arını belirten Bilgeç, “Genel anlamda çok büyük sıkıntılar­ımız olmuyor. İş yaptığımız firmaların çoğu son ana kadar iş vermiyorla­r. Özellikler kış aylarında yaklaşınca işlerimiz biraz daha yoğun oluyor. İşlerimizi­n birçoğu da il dışında olduğu için bunlara yetişmekte zorluk çekiyoruz. İş alanımız yollar, dolayısıyl­a trafikle iç içeyiz. Bu yüzden mesai saatlerimi­z gece oluyor. Şehrin emniyet güçlerinde­n yardım alarak işlerimizi sürdürüyor­uz. Bizim işimizde önceden işi takip etmek gerekiyor. Gerekli yerlerden izin belgesi almak, ekibimizi sağlam ve ehil kişilerden oluşturmak zorundayız” şeklinde konuştu.

 ?? ??
 ?? ?? SUAT MUSA BILGEÇ Park Trafik Firma Sahibi
SUAT MUSA BILGEÇ Park Trafik Firma Sahibi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye