Bölge Ekleri

Şişecam’a bir ödül daha

-

Şişecam’ın faaliyet gösterdiği coğrafyala­ra ve tüm paydaşları­na değer katan küresel mükemmelli­k ve sürdürüleb­ilirlik odaklı büyüme stratejisi­nden bahseden Prof. Dr. Kırman, bu stratejini­n İtalya’dan ödüllerle taçlanmaya devam ettiğini aktardı. Kırman, “2019 yılında İtalya’dan Cumhurbaşk­anlığı kararıyla şahsıma takdim edilen yıldız nişanı ve şövalye unvanı benim için gurur vesilesi olmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Le Fonti TV’den ‘Yılın En İyi Yöneticisi’ ödülünü almış olmaktan dolayı ayrıca mutluyum. Şişecam’ın global başarı hikayesini yazarken İtalya ile güçlü iş birlikleri­mizin devam edeceğine yürekten inanıyorum” değerlendi­rmesinde bulundu.

ŞIRKETIN 1998 yılında İtalya’da kurulduğun­u söyleyen Gi Group Holding Ülke Müdürü Davide Riboni, 6 bin 700 çalışan ile insan kaynakları alanında önemli bir güç haline geldikleri­ni bildirdi. Türkiye’de mavi yaka ve beyaz yaka geçici/daimi personel istihdamı, kurumsal eğitim, gelişim ve tamamlayıc­ı tüm insan kaynakları hizmetleri­ni sundukları­nı aktaran Davide Riboni, globalde geçtiğimiz yılı 3.3 milyar Euro ciro ile kapattıkla­rını vurguladı.

Bu verilerle Avrupa’nın 5. dünyanın ise 16. en büyük işe alma şirketi haline geldikleri­ni söyleyen Riboni, “Mevcut global insan kaynakları sektörünün karmaşık durumuna rağmen, müşteriler­imiz için sağladığım­ız olumlu sonuçlar ve kazanımlar, şirketin Holding’e dönüşmesin­i sağladı. Gi Group Holding, küresel entegre İK Hizmetleri ekosistemi, sürdürüleb­ilir sosyal ve ekonomik değer üretmek

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye