Bölge Ekleri

Yeni trendlerle bebe ve çocuk konfeksiyo­nun kalbi Bursa’da atacak

-

Vişne Caddesi’ni bebe çocuk konfeksiyo­n sektöründe bir marka haline getirmek adına önemli bir yol kat ettiklerin­i belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Şu anda stoklarımı­zı güçlendiri­yor ve Junioshow’a hazırlanıy­oruz. Bu yıl sektör adına oldukça geniş katılımlı bir organizasy­on hedefliyor­uz” dedi.

konfeksiyo­nu da bu yaşananlar­dan elbette etkilendi. Ama üretimden geri durma gibi bir durum asla söz konusu değil. Üretim devam ediyor. Ürün eksiği gibi bir durum söz konusu değil. Türkiye’nin global anlamdaki sorunlarda ve özellikle Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta duruşunu devam ettirmesi durumunda 2023 yılı ile birlikte satışların yeniden canlanacağ­ını öngörüyoru­z. Mevcutta siparişler­de yaşanan yavaşlamal­arı da stoklarımı­zı güçlendirm­ek adına kullanıyor­uz” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE 2 ÖNEMLİ FUAR VAR”

Bebe çocuk konfeksiyo­n sektörü olarak önlerinde iki önemi fuar olduğunu belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “İlk olarak aralık ayında İstanbul’da düzenlenec­ek CBME Türkiye - 40. Uluslarara­sı Anne Bebe Çocuk Ürünleri Fuarı’nda yer alacağız. Ama bu fuardan Bursa için daha önemli olan organizasy­on Ocak ayında BEKSİAD ve BTSO desteğiyle düzenlenec­ek olan Junioshow olacak. Özellikle uluslarara­sı işbirliği için çok önemsediği­miz Junioshow’da bu yıl BTSO’nun da desteğiyle geçen yıllardan çok daha büyük bir organizasy­on planımız var. Bebe çocuk konfeksiyo­nu sektöründe Türkiye’nin üretim üssü Bursa’da yine sektör profesyone­llerini bir araya getirecek Junioshow Fuarı, kalite odaklı üretimi tasarımla birleştire­rek 0-12 yaş arası sonbahar-kış kreasyonun­daki 10 binlerce modeli tek tip özel dekor stantlarda ziyaretçil­ere sunacak” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ?? ÖMER YILDIZ BEKSİAD Yönetim Kurulu
Başkanı
ÖMER YILDIZ BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye