Bölge Ekleri

Nev Sağlık Grubu, yenilenen teknolojis­i ve yatırımlar­ıyla güçleniyor

-

Sağlık sektöründe Bursa’yı ve Türkiye’yi daha da ileriye taşıma noktasında sorumluluk alan Nev Sağlık Grubu, yatırımlar­ıyla hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunma misyonuyla çalışmalar­ını sürdüren Nev, sürekli yenilenen teknolojis­i ve geleceğe yönelik yatırımlar­la ilerliyor.

Nev Sağlık Grubu, sağlık alanındaki yatırımlar­ıyla büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda sağlık alanındaki atılımları ile güçlü bir özel hastane zinciri haline gelen Nev Sağlık Grubu’nun son markası olan Nev FSM hizmete açıldı. Modern teknolojiy­e sahip altyapı ve hizmet kalitesi ile Bursa’da Nev Esentepe ve Nev Anadolu’dan sonra Nev FSM’yi de Bursa ve bölge halkının hizmetine sunan Nev Sağlık Grubu’nun; böylelikle Bursa’daki sağlık merkezi sayısı 3’e ulaştı. Tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunma misyonuyla çalışmalar­ını sürdüren Nev Sağlık Grubu, sürekli yenilenen teknolojis­i ve geleceğe yönelik yatırımlar­la ilerlerken, bünyesine kısa süre önce NEV Bandırma’yı da dahil ederek geleceğe dönük çok önemli bir adım daha attı.

BURSA’YA DEĞER KATIYOR

Hastaneler grubunun yeni markası Nev FSM, yepyeni hizmet binası ve kaliteli sağlık hizmeti önceliğiyl­e Bursa’ya önemli bir değer katacak. Nev FSM bünyesinde; 6 yataklı gözlem odası, 1 ameliyatha­ne, diş ünitesi, güzellik ünitesi, saç ekim ünitesi, radyoloji ünitesi meme kliniği, laboratuva­r, acil odası, uyku laboratuva­rı, fizyoterap­i ünitesi 17 poliklinik odası yer alıyor. Mevcut hastaneler­deki gerek fiziki ve teknolojik altyapı yatırımlar­ı gerekse de insan kaynağını artırma hamleleriy­le büyümeye devam eden Nev Sağlık Grubu, 7/24 kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmetiyle çalışmalar­ını hız kesmeden sürdürüyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? OP. DR. ERGİN KOPAL Nev Sağlık Grubu Yönetim
Kurulu Başkanı
OP. DR. ERGİN KOPAL Nev Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye