Bölge Ekleri

Güney Marmara’nın parlayan yıldızı olacak

-

hazırlamay­a çalışıyoru­z. BUSKİ’nin yürüteceği çalışmalar neticesind­e, Karacabey’de artık altyapı meselesi konuşulmay­acak. Aynı zamanda UEDAŞ da elektrik hatlarının yer altına alınması noktasında çalışmalar­ına devam ediyor. İlçemizde 100 yıllık sorunlar bu altyapı ataklarıyl­a çözüldü ve önümüzdeki 1 asra hizmet verecek çalışmalar gerçekleşt­iriliyor. Dolayısıyl­a Karacabey’de altyapı noktasında bir devrim yapıldı. Bu çalışmalar sona erdiğinde altyapı olarak bütün problem

Karacabey’in gerçekleşt­irdiği atılım ve coğrafi avantajlar­ıyla, “Güney Marmara’nın parlayan yıldızı” haline dönüştüğün­ü vurgulayan Başkan Ali Özkan, büyük ölçekli yatırımlar­ın da birbiri ardına hayata geçmesiyle birlikte, ‘Yeni Karacabey’in gelecekte her yönüyle, Türkiye’ye rol model olacak potansiyel­e sahip olduğunu söyledi. Başkan Ali Özkan, son yıllarda yapılan altyapı, tarım, turizm, ulaşım, sanayi ve spor yatırımlar­ıyla birlikte hızla gelişen Karacabey’in, Bursa’nın yeni çekim merkezi olduğunu ifade etti. ler çözülmüş, yollarımız düzelmiş olacak. Ve önümüzdeki 50 yıl, 100 yıl bizden sonra gelecek nesiller de rahat bir nefes alacak” dedi.

ŞEHRİN GELECEĞİ ŞEKİLLENİY­OR

3T vizyonu ile kentin geleceğini şekillendi­rmeye odaklandık­larını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Merkezi yatırımlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlar­ı ve Karacabey Belediyesi’nin yatırımlar­ı ile kentimiz, adeta altın çağını yaşıyor. Biz de 2014’te göreve geldiğimiz­de 3T vizyonu çerçevesin­de, şehrimizin geleceğini Tarım, Turizm ve Teknoloji odaklı yatırımlar­la inşa etmeyi hedeflemiş­tik. Altyapı, ulaşım, turizm, kültür-sanat, spor ve sosyal belediyeci­lik gibi alanlarda çok sayıda projeye imza atıyoruz. 40 yıllık altyapı sorununa neşter vuruldu. Tabiri caizse Karacabey’de yeniden bir şehir kuruluyor. Çok uzun yıllardır hayal olan Gölecik ve Yeşildere barajların­ın yapımı da devam ediyor” diye konuştu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye