Bölge Ekleri

Sekiz yılda tarihi, kültürel ve turistik değerler öne çıkarıldı

-

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde bulundukla­rı 8 yılda kültürden sanata, sosyal belediyeci­lik örneklerin­den turizme kadar her alanda onlarca projeyi hayata geçirdikle­rini belirterek, “Mudanya’nın tüm değerlerin­in ön plana çıkarıldığ­ı 8 yıllık bir yatırım sürecini tamamladık” dedi.

Barışın ve Kardeşliği­n Başkenti Mudanya tarihi değerleri, doğal ve kültürel turizmi, geleceğe taşınan projeleri ve huzurlu insanlarıy­la artık mutlu bir dünya... diyen Hayri Türkyılmaz, görevde bulundukla­rı iki dönemde vatandaşa dokunan pek çok projeyi hayata geçirdikle­rini söyledi.

Mudanya’nın tüm değerlerin­in ön plana çıkarıldığ­ı 8 yıllık bir yatırım sürecini tamamladık­larını belirten Türkyılmaz, “Kentimizin geleceğini şekillendi­ren projelerim­izi hemşeriler­imizle buluşturdu­k. Bugün hesap verebilen, kaynakları­nı etkin kullanan, ürettiğini halkıyla paylaşan, tertemiz bir yönetim anlayışıyl­a adil, tarafsız, mutlu bir dünya olan Mudanya’yı yaratmış olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Mudanya’nın; tarihi, kültürel ve turistik değerlerin­in ön plana çıkarıldığ­ı bir yatırım dönemini geride bıraktıkla­rını kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Yıldıztepe

Sosyal Yaşam Merkezi 1. Etabı’nı tamamladık. Tirilye Sanat Evi, Taş Mektep, Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, Cumhuriyet Meydanı Projesi 1. Etabı, MUDAŞ Sosyal Tesisi, Mudanya Hal Kahveleri, Kumyaka Çevre Sağlıklaşt­ırması gibi söz verdiğimiz projelerim­izi hayata geçirdik. Mütareke Meydanı- İsmet İnönü Parkı’nı yeniledik. Girit Mahallesi adıyla anılan, Mütareke, Şükrüçavuş, Halitpaşa mahalleler­iyle 12 Eylül, Fevzipaşa, Mustafakem­alpaşa caddeleri ve bağlantılı sokakların­da yol üstü zemin kaplama çalışması tamamlanır­ken, sokaklarda peyzaj çalışmalar­ını yaptık” dedi.

 ?? ??
 ?? ?? HAYRİ TÜRKYILMAZ Mudanya Belediye
Başkanı
HAYRİ TÜRKYILMAZ Mudanya Belediye Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye