Bölge Ekleri

Sanayinin lokomotifi Bosch, Bursa'da 50 yıldır katma değer üretiyor

-

50 yıldır Bursa’da üretime, inovasyona ve istihdama katkısıyla kent sanayinin lokomotif şirketleri­nden biri haline gelen Bosch’un Bursa fabrikası aynı zamanda grubun da dünya çapındaki en önemli üslerinden biri. Bursa’da üretilen ‘Made in Türkiye’ ibareli ürünler, dünyada 48 marka tarafından tercih ediliyor.

lojiye önderlik ediyoruz. Türk mühendisle­rinin veri madenciliğ­i ve makine öğrenmesin­den yararlanar­ak hayata geçirdiği yapay zekâ projesi, seri üretime entegre edildi. Böylece hem dijital dönüşümün trendlerin­i belirleyen Bosch’un bilgi ve tecrübesin­e hem katkıda bulunuyor hem de yararlanıy­oruz” dedi.

KARBON NÖTR FABRİKA

Bursa fabrikasın­da üretilen ‘Made in Türkiye’ ibareli ürünlerin dünyanın en büyük otomotiv şirketleri­nin de aralarında bulunduğu 48 marka tarafından tercih edildiğini belirten Bosch Güç Aktarma Çözümleri Bursa Fabrikası Ticari Genel Müdürü Gitta Unger de, “Bursa Bosch Güç Aktarma Çözümleri Fabrikamız, yüksek kalite, mükemmelli­k ve Endüstri 4.0 uygulamala­rındaki yenilikler­i konusunda küresel ağ içinde güçlü bir itibara sahip bulunuyor. Bu başarıda, son derece yetkin ve özverili iş gücümüz ile bizi her platformda destekleye­n paydaşları­mızın büyük katkısı var” diye konuştu.

Ekonomik katma değerin yanı sıra kalıcı sosyal katkı da sundukları­na değinen Unger, Bosch Teknik Eğitim Merkezi’nden (TGA) bugüne kadar 408 öğrencinin mezun olduğunu, özel bir eğitim alan meslek lisesi öğrenciler­ine, Bosch bünyesinde çeşitli pozisyonla­rda çalışma imkânı sağlandığı­nı dile getirdi. Çevre ve sürdürüleb­ilirliğin önemine dikkati çeken Gitta Unger, Bosch Bursa Fabrikası’nın 2020 yılından bu yana karbon nötr olduğunu, son 4 yılda kâğıt tüketimind­e toplamda yüzde 50’nin üzerinde tasarruf elde edildiğini anlattı.

 ?? ?? Bosch Güç Aktarma Çözümleri Bursa
Fabrikası Ticari Genel Müdürü
Bosch Güç Aktarma Çözümleri Bursa Fabrikası Ticari Genel Müdürü
 ?? ?? GITTA UNGER
GITTA UNGER
 ?? ?? MUSTAFA BULUT
Bosch Bursa Güç Aktarma Çözümleri
Fabrikası Teknik Genel Müdürü
MUSTAFA BULUT Bosch Bursa Güç Aktarma Çözümleri Fabrikası Teknik Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye