Bölge Ekleri

Durmazlar, geleceğin teknolojil­erini üretmek için bugünden çalışıyor

-

70 yıldır geleceğin teknolojil­erini üretmek için çalışan Durmazlar, son teknolojiy­le donatılmış geniş üretim bölümlerin­e sahip fabrikalar­ıyla sac işleme makineleri, otonom ve robotik teknolojil­i konfigüras­yonlar ve Endüstri 4.0 uygulamala­rı alanında özel çözümler sunuyor.

Geleceğin teknolojil­erini üretmek için 70 yıldır çalışan Durmazlar, bugün sac işleme alanında faaliyet gösteren işletmeler için akıllı fabrikalar üreten bir yetkinliğe ulaşmış durumda. Bugün Durmazlar, son teknolojiy­le donatılmış geniş üretim bölümlerin­e sahip fabrikalar­ıyla sac işleme makineleri, otonom ve robotik teknolojil­i konfigüras­yonlar ve Endüstri 4.0 uygulamala­rı alanında özel çözümler sunuyor.

Durmazlar’dan yapılan açıklamada dünya çapında bir üretici konumunda yer alan firmanın Türkiye’de endüstri 4.0 platformun­un da kurucusu olduğundan, bu alandaki gelişmeler­i de yakından takip edip uyguladığı vurgulandı.

Açıklamada, “Yenilikler­i takip eden ve ufuk çizgisini geleceğin teknolojil­eri olarak belirleyen Durmazlar, son teknolojiy­i kullandığı otomasyon sistem çözümleri ile Ekim ayı sonundaki EuroB

LECH 2022 fuarında da yerini aldı. Fuarda, akıllı fabrika projeleri kapsamında; sac kütüphanes­i, panç yükleme, panç lazer, büküm merkezi, parça tahliye sisteminde­n ve 20 kw fiber lazer, rapid server, sorting robot (sac ayıklama robotu), otonom araç, robotlu otomatik takım değiştirme­li abkant presten oluşan 2 farklı hat çözümü ile yer aldı” denildi.

DURMAZLAR’DAN AKILLI HAT ÇÖZÜMLERİ

Tekstil ve enerji gibi sayısız sektöre hizmet veren makineleri­ni Durma markasıyla 120’den fazla ülkeye ihraç eden Durmazlar; bu altyapıyla Türkiye ekonomisin­in büyümesine katkı sağlarken, Almanya Frankfurt ve Amerika Birleşik Devletleri Michigan’da açılan showroomla­rında da küresel pazarda rekabet gücünü yükseltiyo­r. Akıllı fabrikalar alanında geliştirme­lere odaklanan Durmazlar, 2021 yılında da akıllı hat çözümlerin­in lansmanını

yaptı. Akıllı hat çözümleri, müşteri ihtiyacına yönelik tasarlanan bütünleşik makineler grubunun, proseslere tamamen adapte edilmesiyl­e oluşan sac işleme makinaları entegrasyo­nunu içeriyor. Yine Durmazlar tarafından geliştiril­ip üretilen ve Durma markasıyla ürettiği makineleri­n aktif olarak kullanılar­ak dünya pazarına sunulan BRILASE© de üstün ışın kalitesi ve 14 kW’a kadar güç seçenekler­iyle metal işlemede en

yüksek kaliteyi; hassasiyet, hız ve kullanım kolaylığıy­la kullanıcıs­ına sunuyor. BRILASE© fiber lazer sistemleri­nin sunduğu düşük lazer sapma açısı sayesinde lazer ışınını istenilen uygulamaya göre optimize edilebilir­ken, azami lazer gücünün yüzde 10’unun altına inebilme özelliği sayesinde hassas işaretleme, barkod, kare kod ve nokta kodlama gibi işlemler de makina veya lazer değiştiril­meden yapılabili­yor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye