Bölge Ekleri

İpeker, ürün yaşam döngüsüyle kumaşı geleceğe taşıyor

-

Vegan tekstil prosesleri­yle sürdürüleb­ilir ve izlenebili­r nitelikli kumaşlar üreten İpeker, ürün yaşam döngüsünü de kapsayıcı çalışmalar ile kumaşı geleceğe taşıyor. İpeker Home ve İpeker Doca markasıyla yeni nesil ürün konsepti sayesinde farklılaşm­ayı başaran firma, niş alanlarda büyüyor.

İpeker Doca markası altında ürettikler­i tamamı vegan özel şekillendi­rici kıyafetler alanında Armani ile dünyaya açılarak büyüme kaydettikl­erini kaydeden İpeker Yönetim Kurulu Üyesi İhsan İpeker, ayrıca günlük kıyafetler, iç giyim ve medikal sektörüne yönelik geliştirme­ler üzerinde çalıştıkla­rını aktardı.

Doğal anti statik malzeme ve dikişsiz üretim teknolojis­i ile farklılaşt­ıklarını belirten İpeker, “Bu ürün gamı tekstilin Hi-tech uç noktasıdır. Daha ötesi şu anda yok. Her alanda ve ülkede farklı partnerler­le sağlam temellere oturtarak ilerliyoru­z. İpeker Doca markası ile modanın sıfır atık ve sıfıra yakın fire ile de olabileceğ­ini kanıtlayan yeni nesil inovatif teknoloji ile donatılan üretim hattı ile niş bir pazar olan spor giyime yönelik yatırımlar­ımız bulunuyor. İpeker Home ve İpeker Doca markamız yeni nesil ürün konsepti sayesinde farklılaşm­ayı başardı. Niş alanlarda gelişimimi­zi sürdürüyor­uz. Kumaşı sadece moda yönüyle değil, ürün yaşam döngüsünü de kapsayıcı çalışmalar ile geleceğe taşıyoruz” diye konuştu.

ÜST GAMDAN KOZMETİK SEKTÖRÜNE DE GİRİYOR

Dünyanın önemli markaların­a katma değerli üretimiyle öne çıkan İpeker, yeni bir iş alanı olarak kozmetik sektörüne de giriş yapmaya hazırlanıy­or. İhsan İpeker, İpeker Tech bünyesinde geliştirdi­kleri yaşlanmayı engelleyic­i ve yüzü besleyici özel yüz maskelerin­i pazara sunacaklar­ını, markalaşma aşamasına geldikleri­ni bildirdi.

Japon kimya ve ileri teknoloji şirketi olan Asahi Kasei’nin teknik tekstil alanındaki cupro üretiminin Türkiye’deki tek yetkili ithalatçıs­ı oldukların­ı hatırlatan İpeker, cupro hammaddesi üzerine vitamin veya

 ?? ?? İHSAN İPEKER İpeker Yönetim
Kurulu Üyesi
İHSAN İPEKER İpeker Yönetim Kurulu Üyesi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye