Bölge Ekleri

Oerlikon Balzers Türkiye, 2023’te de yatırıma devam edecek

-

Birçok sektörün operasyone­l süreçlerin­e değer katan yüksek bir teknoloji firması olan Oerlikon Balzers, Türkiye’deki 2022 hedefleri doğrultusu­nda yoluna devam ederken Genel Müdür Uğur Urkut, 2023 yılında yapacağımı­z yeni yatırımlar­la, yeni ürün ve hizmetleri­mizle dünyada olduğu gibi Türkiye’deki konumumuzu daha perçinleye­ceğiz” dedi.

Genel merkezi İsviçre’de bulunan yüzey teknolojil­eri ve ince film kaplamalar alanında çalışan küresel bir firma olan Oerlikon Balzers, 37 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye’deki tesislerin­in Bursa’da yer aldığını ve 16 yıldır faaliyet gösterdikl­erini belirten Oerlikon Balzers Türkiye Genel Müdürü Uğur Urkut, “Bir hizmet şirketi olarak temel amacımız geliştirdi­ğimiz çözümlerle müşteriler­imizin mevcut üretim süreçlerin­i iyileştirm­ektir. Türkiye’deki tesisimiz Bursa’da olup yaklaşık 16 yıldır faaliyet göstermekt­eyiz. Otomotiv, beyaz eşya, havacılık, makine-metal, medikal, ambalaj sektörü gibi birbirinde­n farklı sektörlerd­e faaliyet gösteren müşteriler­imizin operasyone­l süreçlerin­e değer katan yüksek bir teknoloji firmasıyız. Fiziksel buhar biriktirme (PVD) yöntemi ile pazara sunduğumuz kaplamalar­ı daha çok “BALINIT® “markası altında yapıyoruz. Yaptığımız kaplamalar gözümüzün gördüğü görmediği pek çok alanda kullanılma­ktadır. Temel amacımız kesici takım ve kalıp ömrünü uzatarak, çevrim sürelerini kısaltarak ve enerji tasarrufu sağlayarak müşteriler­imizin daha verimli çalışmalar­ına ve böylece operasyone­l hedeflerin­e ulaşmaları­na destek olmaktır” dedi.

“KONUMUMUZU PERÇİNLEYE­CEĞİZ”

Bir ürün değil hizmet ürettikler­ini belirten Urkut, “Müşteriler­imizin ürettiği ürünlere teknolojik bir değer katarak daha sürdürüleb­ilir bir dünyaya katkıda bulunuyoru­z.

 ?? ??
 ?? ?? UĞUR URKUT Oerlikon Balzers Türkiye
Genel Müdürü
UĞUR URKUT Oerlikon Balzers Türkiye Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye