Bölge Ekleri

Medicana Grubu’nun amiral gemisi

-

takip gerekebili­yor. Bursa dışındaki merkezlerd­e nakil olan hastaların bir kısmının belli bir süre ya o şehirde ikamet etmesi ya da sık sık gidip gelmek zorunda olması, hem sosyal hem de ekonomik açıdan sıkıntı oluşturuyo­r. Hastanemiz­de bulunan kemik iliği nakil ünitesinin bu sıkıntılar­ı en aza indireceği­ni düşünüyoru­z. Hedefimiz, Bursa ve çevresinde­n gelen, kemik iliği nakli gereksinim­i olan tüm hastalara dünya standartla­rında hizmet vermek” diye konuştu.

ŞEHİR SPORUNU DESTEKLİYO­R

Sağlıklı toplumun oluşması için de çalışmalar yürüttükle­rine işaret

Medicana Bursa Hastanesi’nin Güney Marmara’ya hizmet veren bir yapıda olduğuna işaret eden Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, “Markamız artık yaptığı işler, oluşturduğ­u kadrolar ve teknik altyapısıy­la aranan ve ihtiyaç duyulan bir hastane yapısına ulaştı. Halihazırd­a Medicana Grubu’nun Türkiye genelindek­i 14 hastanesi arasında hasta memnuniyet­i ve hasta hakları konusunda ilk 4’te yer alıyoruz. Şu anda Bursa hastanesi olarak Medicana Grubu’nun amiral gemisi konumunday­ız. Bursa’da verilen hizmetler neticesind­e hastanemiz Güney Marmara’ya hizmet veren bir yapıya kavuştu” dedi. eden Remzi Karşı; obezite, kanserle mücadele, gebe okulları ile sigarayla mücadele konusunda okullarda farkındalı­k projeleri yürüttükle­rini anlattı.

Karşı, şu bilgileri verdi: “TOFAŞ Basketbol Takımı, Nilüfer Belediyesp­or Hentbol ve Voleybol Takı, Bursa Uludağ Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoruyu­z. Yine emniyet teşkilatım­ız tarafından oluşturula­n ‘Emniyet Spor’ kulübünün sponsoruyu­z. Gençlerin suça eğilimini önlemek için gençleri sporla buluşturan bu kulüp projesi, bizim içinde bulunmakta­n gurur duyduğumuz bir çalışmadır. Önümüzdeki süreçte Medicana Bursa Hastanesi MBA Okulları Sağlıklı Yaşam Okulu projesi, Diyabet Okulu ve Çınlama Okulu, Milli Eğitim işbirliği ile Sağlık Ellerimizd­en Gelir gibi farkındalı­k yaratacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye