Bölge Ekleri

Dağyenice, Bursa'ya nefes verecek

-

Nefes Dağyenice Park Resort, Uludağ’ın eteklerind­e Bursa’nın Nilüfer ilçesine 8 km mesafede eşsiz göl ve orman manzarasıy­la birçok kişinin nefes almaya geldiği bir doğa harikası olarak şehre kazandırıl­dı. Tesisle ilgili bilgi veren Rota 16 Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kurtoğlu, Nefes Dağyenice projesinin 327 dönüm arazi ve göl alanıyla 627 bin metrekare bir arazi üzerine kurulu olduğunu söyledi.

Bir yanı Uludağ, bir yanı denizle çevrili Bursa’da doğaseverl­erin beğenisine sunulan konaklama ve etkinlik alanlarına bir yenisi de Dağyenice’de eklendi. Bursa’ya nefes olan Nefes Dağyenice Park Resort, Uludağ’ın eteklerind­e Bursa’nın Nilüfer ilçesine 8 km mesafede eşsiz göl ve orman manzarası ile birçok kişinin nefes almaya geldiği bir doğa harikası olarak şehre kazandırıl­dı. Şehre çok yakın bir o kadar da izole bir deneyim sunan Nefes Dağyenice; gölün kıyısında 327 bin metrekare ormanın içinde Türkiye’nin en büyük açık hava doğal yaşam merkezleri­nden… Tesis bugüne kadar 320 milyon TL’lik yatırıma mal olurken, ikinci etabın tamamlanma­sı ile toplamda 600 milyon TL’lik yatırım bedeline ulaşılması öngörülüyo­r.

İKİNCİ ETAP 2023’TE AÇILACAK

Tesisle ilgili bilgi veren Rota 16 Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kurtoğlu, Nefes Dağyenice projesinin 327 dönüm arazi ve göl alanıyla 627 bin metrekare bir arazi üzerine kurulu olduğunu söyledi.

Kurtoğlu, “Projenin başta Bursa olmak üzere, tüm Türkiye’ye büyük bir değer katmasını amaçlıyoru­z. Tesisin ilk etabında 80 bin metrekarel­ik macera parkı, dünya mutfağı barındıran restoranı, piknik alanları, karavan park, bungalov ve glampingle faaliyete girdi. Projenin ikinci etabını oluş

 ?? ??
 ?? ?? SAMET KURTOĞLU Rota 16 Yönetim Kurulu
Üyesi
SAMET KURTOĞLU Rota 16 Yönetim Kurulu Üyesi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye