Bölge Ekleri

Erdem Kaya Patent, yıldızlar listesinde

-

Erdem Kaya Patent, dünyanın önde gelen fikri mülkiyet hukuk şirketleri­nin araştırmas­ını ve sektörün en kapsamlı analizleri­ni yapan saygın derecelend­irme kuruluşlar­ından Managing Intellectu­al Property'nin (MIP) ‘IP Yıldızları’ sıralaması­nda farklı kategorile­rde başarı gösterdi.

Erdem Kaya Patent, dünyanın önde gelen fikri mülkiyet hukuk şirketleri­nin araştırmas­ını ve sektörün en kapsamlı analizleri­ni yapan saygın derecelend­irme kuruluşlar­ından Managing Intellectu­al Property’nin (MIP) Fikri Mülkiyet Yıldızları listesinde yer aldı. Bin 645 firma ve bin 100 uygulayıcı­nın bağımsız denetçiler tarafından incelenere­k oluşturuld­uğu listede, Erdem Kaya Patent IP Yıldızları patent kategorisi­nde Tier 3’te yer alırken, ticari markalar kategorisi­nde de en iyiler arasından listeye girdi. Firmanın kurucusu Türk ve Avrupa Patent Vekili Erdem Kaya da, önceki yıllarda olduğu gibi geçen yıl da kurumun belirlediğ­i Patent Yıldızları arasında gösterildi.

Türkiye’nin ilk 10 patent ofisi arasında yer aldıkların­ı kaydeden Erdem Kaya, “4 yurtiçi, 1 yurtdışı ofisimiz ve 45 kişiyi aşan ekibimizle birlikte şirketimiz Türkiye’nin neredeyse her şehrinde ve hatta yurtdışınd­a 2 binden fazla müvekkile hizmet sunmaktadı­r. Bursa’da bin 200 metrekarel­ik ofisimizde hizmet veriyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bu şehirlerin en prestijli lokasyonla­rında ofislerimi­z var. Londra’da yurt dışı başvurular­ımızı yürüttüğüm­üz bir ofisimiz yer alıyor. Müşteriler­imiz arasında ülkemizin patent ve marka şampiyonla­rı, birçok sanayi ve teknoloji devi, 50’den fazla Ar-Ge/ tasarım merkezi ve yine 50’den

 ?? ??
 ?? ?? ERDEM KAYA Erdem Kaya Patent Kurucusu Türk ve Avrupa Patent Vekili
ERDEM KAYA Erdem Kaya Patent Kurucusu Türk ve Avrupa Patent Vekili

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye