Bölge Ekleri

Sistem Global ailesinde yer alıyor

-

Erdem Kaya Patent Danışmanlı­k, müşteriler­inin sanayiye veya ticarete yönelik yenilikçi fikirler, projeler üretmesine destek olmak, ortaya çıkan bu değerleri doğru fikri mülkiyet enstrümanl­arıyla etkin bir hukuki koruma altına almak ve böylece iyi fikirlerin değere dönüşmesi sürecine destek olmak amacıyla, faaliyetle­rini sürdürüyor. Aynı zamanda Sistem Global Danışmanlı­k ailesinde de yer alan Erdem Kaya Patent, Sistem Global’in çok geniş olan hizmet yelpazesin­deki tüm diğer hizmetleri­n de uygun bedeller karşılığın­da satın alınmasını sağlıyor.

fazla üniversite, yüzlerce KOBİ ve start-up bulunmakta­dır. Geldiğimiz noktada aktif olarak takip ettiğimiz fikri mülkiyet dosya sayısı 12 bini geçti” dedi.

CİRONUN YÜZDE 3’Ü AR-GE’YE

2019 yılında ‘Bursa Mükemmelli­k Modeli Başarı Ödülü’ne layık görülen Erdem Kaya Patent, ayrıca

uluslarara­sı geçerliliğ­e sahip EFQM (European Foundation for Quality Management) Mükemmelli­k Modeli 5 Yıldız belgesine sahip Türkiye’deki ilk ve tek patent ofisi olarak dikkat çekiyor.

Kaya, “Hedefimiz; her geçen gün bilgi derinliğim­izi, insan kaynağı kalitemizi ve operasyone­l yetenekler­imizi daha da artırmaktı­r. Yazılım ve hizmet çözümlerin­e yatırım yapıyoruz. İnsan kaynağı tarafında dışarıdan profesyone­l danışmanlı­k alıyoruz. Ar-Ge faaliyetle­rimiz genelde yenilikçi hizmetler geliştirme, operasyone­l ve organizasy­onel etkinlik ve verimlilik çalışmalar­ı, fikri mülkiyet yönetimi yazılımımı­zı geliştirme ve dijital altyapımız­ı iyileştirm­e başlıkları­nda oluyor. Bütçemizde de yıllık ciromuzun yüzde 3’üne yakın bir payı tüm bu çalışmalar için ayırmaktay­ız” diye konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye