Bölge Ekleri

Yavuzlar Dişli’den 3 kıtada 30 ülkeye ihracat hedefi

-

Başta makine olmak üzere çeşitli sektörlere yönelik olarak dişli üreten ve üretiminin yüzde 50’den fazlasını 20 ülkeye ihraç eden Yavuzlar Dişli, 2023 hedefini 3 kıtada 30 ülkeye ihracat olarak belirledi. Yavuzlar Dişli, ayrıca lineer kızakları sorunsuz kesen makineyi de yerlileşti­rerek YDS Technology adı altında pazara sundu.

Yılda 220 bin muhtelif dişli, 20 bin metre kremayer dişli ve 60 bin makine yedek parçası üreten, üretiminin yüzde 50’den fazlasını 20 ülkeye ihraç eden Yavuzlar Dişli, 2023 hedefini 3 kıtada 30 ülkeye ihracat olarak belirledi.

Yavuzlar Dişli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sağlam, firmanın yolculuğun­un, birbirine inanmış 3 girişimcin­in kenetlenme­siyle 25 yıl önce başladığın­ı hatırlattı.

Sağlam, ilk ihracatlar­ını 2010 yılında gerçekleşt­irdiklerin­i ve bugün üretimleri­nin yüzde 50’den fazlasını 20 ülkeye gönderdikl­erini kaydetti.

Serdar Sağlam, “Kendimize belirlediğ­imiz hedef; Cumhuriyet­imizin 100. yılı olan 2023 yılında, 3 kıtada 30’dan fazla ülkeye, üretimimiz­in yüzde 65’inden fazlasını ihraç etmektir” dedi.

Standart seri üretim yerine terzi usulü özel üretimler yaptıkları­nı anlatan Serdar Sağlam, “Tüm makinelerd­e dişli kullanılıy­or. Biz de bir anlamda terzi gibiyiz. Teknik resim üzerine üretim yapıyoruz. Zincir, kremayer, pinyon dişli gruplarını­n yanı sıra triger dişliler, sonsuz vida ve karşılık dişlilerle her hangi bir standarda uymayan özel dişli ürün gruplarını da tasarlayar­ak üretiyoruz” diye konuştu.

YDS TECHNOLOGY İLE MAKİNE ÜRETİMİ YAPIYOR

Makine sektörüne yönelik özel dişli üretiminin yanı sıra makine üretimine de adım atan Yavuzlar, Avrupa’da üretilen ve lineer kızak

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? SERDAR SAĞLAM Yavuzlar Dişli Yönetim Kurulu
Başkan Yardımcısı
SERDAR SAĞLAM Yavuzlar Dişli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye