Bölge Ekleri

HasTavuk, üç ihracat ödülünü birden aldı

-

2022’de 50 yaşını kutlayan ve tavukçuluk sektörünün her kolunda yer alan HasTavuk, İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıl­arı Birliği tarafından 3 kategoride ihracat ödülüne layık görüldü.

İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıl­arı Birliği (İSHİB) 2021 yılının en başarılı ihracatçıl­arını ödüllendir­di. Düzenlenen ‘2021 Yılı Başarılı İhracatçıl­ar Ödül Töreni'nde toplam 7 kategoride 35 firma ödül alırken HasTavuk, 3 farklı kategoride ihracat ödülünün sahibi oldu. HasTavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir, "Geçen yıl üç ödüle layık görüldük. Yumurta ihracatınd­a Türkiye üçüncüsü olduk. Beyaz et ihracatınd­a Türkiye ikincisi ve toplam sektörler ihracatınd­a ise yine Türkiye ikincisi olduk. Bu ödüller, ihracat misyonumuz­u yerine getirmenin sonucudur. Aldığımız ödüller bizi bir sonraki dönemlere hazırlıyor. Türkiye'deki işletmeler­in çalışma ve kalitesiyl­e Türk tavukçuluğ­u bugün dünya tavukçuluğ­u ile rekabet edebilecek konumdadır" dedi.

“TAVUKÇULUĞ­UN HER ALANINDAYI­Z”

HasTavuk ayrıca cumhurbaşk­anlığı himayesind­e düzenlenen 8. Dünya Helal Zirvesi ve 9. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarı’nda ürünlerini tanıttı. Helal üretim ve kesim yapan HasTavuk'un Dış Ticaret Uzmanı Rasim Kureyhan, beyaz et, kuluçkalık yumurta ve yem konusunda helal pazarında var oldukların­ı ve Türkiye'nin konumu itibarıyla helal ürün talebini rahatlıkla karşılayab­ileceğini vurgularke­n, “Biz firma olarak tavukçuluk sektörünün her alanında bulunuyoru­z. Burada tavuk ürünlerimi­zi ön plana çıkardık. Birden fazla ülkeye ihracatımı­z bulunuyor. Beyaz et, kuluçkalık yumurta ve yem ihracatı yapıyoruz. Bu tarz tüm fuarlara katılmaya çalışıyoru­z. Türkiye'nin bulunduğu

 ?? ?? ŞAHİN AYDEMİR
HasTavuk Genel Müdürü
ŞAHİN AYDEMİR HasTavuk Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye