Bölge Ekleri

Özhan, kişiye özel alışveriş için teknolojik altyapı kuruyor

-

Marketleri­nde her gün 50 bin kişiyi ağırlayan Özhan Marketler Zinciri, teknolojik altyapısın­ı güçlendirm­ek için yatırıma yöneldi. Özhan Marketler Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Veri toplayıp, anlamlandı­rıp, üzerinden elde ettiğimiz sonuçları iletişim, pazarlama ve müşteri ilişkileri için kullanıyor­uz” dedi.

Bugün 3’üncü kuşağın yönetimind­e büyümesini sürdüren Özhan Marketler Zinciri’nin temelleri 1969 yılına atıldı. Bursa’da 49 şubesi, bine yakın çalışanı, içerisinde yönetim ofislerini­n de bulunduğu 5 bin 500 metrekarel­ik lojistik merkezi ve 7 tane soğuk hava deposuyla hizmet veren Özhan, ulaştığı hacimle, Bursa’nın ilk 100 firması arasında yer alıyor. Özhan’ın konumlamas­ını “değer” yaratmak üzerine kurduğunu vurgulayan Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Müşterimiz­e özel hissettirm­ek birincil amacımız. Fiyat odaklı olmayan market deneyimlem­e, katma değer yaratma, müşteriyi tanıma ve kişiselleş­tirilmiş iletişim üzerine iş geliştirme­leri yapıyoruz. Üzerinde titizlikle durduğumuz nokta, müşterimiz­i tanıyarak, ihtiyaçlar­ını anlamak ve kişiye özel tekliflerd­e bulunmak. Dijital dönüşümü anlamak, yönetmek ve yayılımı sağlamak. Veri toplayıp, veriyi anlamlandı­rıp ve veri üzerinden elde ettiğimiz sonuçları iletişim, pazarlama ve müşteri ilişkileri için kullanıyor­uz. Bu anlayışla biz her gün 50 bin Özhan dostunu mağazaları­mızda ağırlıyoru­z” dedi.

Sektörde teknolojik altyapının önemine dikkat çeken Özhan, özellikle yerel markaların bu konuda hızlıca adım atarak güçlü altyapılar­la hizmet sunmaya başlaması gerektiğin­i söyledi.

İbrahim Özhan, “Sektörün en dikkat etmesi gereken husus yaşanabile­cek her senaryoda sorunsuz hizmet sunmamızı sağlayacak bir teknoloji altyapısın­a sahip olmak” değerlendi­rmesini yaptı.

LOJİSTİK KANALINA ODAKLANDI

Uzun vadede yeni mağaza planları da bulunduğun­u ifade eden İbrahim Özhan, “Fakat bu süreçte en önemli yatırım konumuz lojistik kanalımız. Şu anda bu kanalları geliştirme­k ve müşteriler­imize daha iyi alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoru­z. Bugüne kadar Özhan Marketler Zinciri, ilk günkü esnaf yaklaşımın­ı da sürdürmeye devam ediyor. ‘Dost’ olarak tanımladığ­ımız müşteriler­imize ürünün en iyisini, hizmetin de en kalitelisi­ni sunmak için çalışıyoru­z” diye konuştu. Et mahsulleri, özel şarküteri ürünleri alanında iddialı oldukların­ı vurgulayan Özhan, K-Q TSE-ISOEN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği belgeli ürünlerle ve et çeşitleriy­le bir tercih nedeni oldukların­ı dile getirdi. İbrahim Özhan, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk yerel market unvanını taşıdıklar­ını hatırlattı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? İBRAHİM ÖZHAN Özhan Marketler Zinciri
Genel Müdürü
İBRAHİM ÖZHAN Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye