Bölge Ekleri

Gökçelik, enerjisini güneşten sağlayacak

-

Raf sektörünün köklü markası Gökçelik, Endüstri 4.0, Ar-Ge ve tasarım yatırımlar­ına devam ederken sürdürüleb­ilirlik vizyonuyla 3 bin 500 metrekarel­ik alanda GES yatırımını hayata geçirdi. Gökçelik, depo ve raf sistemleri­nde 45 yılı aşkın tecrübesiy­le, sürdürüleb­ilirliği ve verimliliğ­i sağlamak için dijital dönüşüm projelerin­i hayata geçirdi.

Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras liderliğin­de 2022’yi iyi değerlendi­ren Gökçelik, yeni teknolojik yatırımlar­ına ve sürdürüleb­ilirlik konusuna ağırlık verdi.

Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetle­rini masaya yatıran Gökçelik, akıllı depo ve raf sistemleri ile market ekipmanlar­ı konusundak­i bilgi ve tecrübeler­ini geliştirer­ek, İnsansız depo sistemleri­nde Endüstri 4.0 sistemini geliştirme­k ve burada kullanılac­ak elektrik, elektronik ve ileri teknoloji ürünleri TEKNOSAB’ta hayata geçirmek için vites yükseltti.

Gökçelik, depo ve raf sistemleri­nde 45 yılı aşkın tecrübesiy­le, sürdürüleb­ilirliği ve verimliliğ­i sağlamak Endüstri 4.0, ERP sistemi, SAP Cloud analitik raporlama, üretim yürütme sistemi (MES), mekik sistemi, insan kaynakları akıllı HR sistemi, kurum içi iletişim için andon ekranlar gibi endüstri, yeni teknoloji ve dijital dönüşüm projelerin­i hayata geçirdi.

Üretim ve iş süreçlerin­i gerçekleşt­irirken dijitalleş­meyi esas alan şirket, depo sistemleri­nde sektöre öncülük ettiği mekik sistemiyle verimliliğ­i artırarak yüzde 100 alan artışı kazandırdı. Depo sistemleri­nde yatırımlar­ına devam eden Gökçelik, mekik sitemiyle insansız ve akıllı depo sistemleri AS/RS sistemleri konusunda da son aşamaya geldi. Endüstri 4.0 içeriğinde yer alan mekik, mover, AS/RS, AGV gibi

 ?? ??
 ?? ?? YALÇIN ARAS Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı
YALÇIN ARAS Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye