Bölge Ekleri

50 ülkede Watan Design imzası var

-

Anahtar teslim otel projeleri ile yüzde 99 oranında ihracat gerçekleşt­iren Watan Designtama­mladığı projelerle imza attığı ülke sayısını 50’ye çıkardı. Watan Design Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Güner Düzel, “Kalite bizim için her şeyden önce geliyor” dedi.

Aynı anda 10’u aşkın proje yapma kabiliyeti­ne sahip WD Grup AŞ; Watan Design, Watan Home, Watan Door, WD Hotel Furniture ve Watan Education Furniture markaları ile dünya çapında hizmet veriyor. Watan Design markası olarak Ortadoğu, Avrupa,Canada, Afrika ve Körfez ülkelerine anahtar teslim otel projeleri hazırladık­larını söyleyen WD Grup Otel Mobilyalar­ı Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Güner Düzel, Suudi Arabistan ile ilişkileri­n düzelmesin­in kendileri ve sektör için olumlu sonuçlar doğurduğun­u ve bölgede birçok yeni proje hazırladık­larını söyledi.

Mimari ve teknik personelle­ri ile Ar-Ge ve inavasyon çalışmalar­ına da ağırlık verdikleri­ni belirten Düzel, yüzde 99 oranında ihracat yaptıkları­nı belirtti.

Düzel, “2022 yılında yaklaşık 10 proje hayata geçirdik. Bunların arasında büyük zincir oteller de yer alıyor. Bu yüzden kalite bizim için her şeyden önce geliyor. 2023’te de daha fazla ülkede yer almak için çalışmalar­ımızı sürdüreceğ­iz. Her zaman ülke ve proje çeşitliliğ­ini artırmayı hedefliyor­uz” diye konuştu.

KATAR 2022’DE YER ALDI

Watan Design olarak olarak Katar’da FIFA tarafından 2022 yılında gerçekleşe­n Dünya Kupası’nda kullanılac­ak 1200 villa, 25 000 adet kapı ve 500 rezidans daire projesinde de yer aldıkların­ı söyleyen Düzel, “Katar’da yer almak bizim için önemliydi. Bütün dünyanın konuştuğu bir organizasy­onda en iyiler ile çalışmak isteniyor. Suudi Arabistan pazarının açılmasıyl­a orada işler aldık. Suudi Arabistan’da önemli yatırımlar yapılıyor ve sektörümüz açısından da cazip bir noktaya dönüşmüş durumda. Ayrıca Kanada, İngiltere, Macaristan, Uganda, Nijerya, Ruanda, Liberya, Malta, Ürdün ve

 ?? ??
 ?? ?? YUNUS GÜNER DÜZEL Watan Design Yönetim
Kurulu Başkanı
YUNUS GÜNER DÜZEL Watan Design Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye