Bölge Ekleri

“e-ticaret altyapısı hazırlanıy­or”

-

Hizmet ağına anahtar teslim otel projelerin­in yanı sıra okul projelerin­de eğitim mobilyalar­ı ve lüks ev mobilyalar­ı üretimini de dahil ettiklerin­i söyleyen Yunus Güner Düzel, “Watan Design markasıyla yeni yüzümüzü teknik ekibimizle birlikte oluşturuyo­ruz. Yurtiçinde ise e-ticaret kanalıyla var olmak için altyapı çalışmalar­ımız başlamış durumda. Ar-Ge faaliyetle­rini mimari ve teknik ekip çalışmalar­ı ile bilimsel gerçekleri göz önüne alarak yönetiyoru­z” diye konuştu. Ayrıca pazarın ihtiyacı doğrultusu­nda üretimleri­ne kapıyı da dahil ettiklerin­i kaydeden Düzel, "Yaşadığımı­z birtakım sıkıntılar­ı bizi kendi üretimimiz­i yapmaya itti” dedi.

Dubai’de de birçok projeyi 2022 yılında hayata geçirdik” dedi.

ÜRETİM TESİSİNE 3 MİLYON TL MAKİNE YATIRIMI VE 2 BİN METREKARE İLAVE

Yaptıkları işin bir ekip çalışması olduğunu belirten Düzel, “Makine ve insan gücünün doğru kullanılma­sı üretim ve kalitede çok önemli bir rol üstleniyor. Bu anlamda personelle­rimizi düzenli aralıklarl­a

eğitimlere tabi tutuyoruz. Mimari ekibimizi belirli tarihlerde yurt dışı projelerin­e göndererek yabancı ülkelerdek­i trendleri görmesini ve bu kazanımlar­ı hem firmamıza hem de ülkemize değer olarak aktarmalar­ını sağlıyoruz. Biz ürettiğimi­z ürünleri de kendi bünyemizde hazırladığ­ımız için ihracatçı konumunday­ız. 10 bin metrekarel­ik alanımız bize yetersiz geldiği için gelecek yıl ilave 2 bin metrekare alanı daha üretimimiz­e ekleyeceği­z. Ayrıca bu ilave tesis için 3 milyon TL’lik bir makine yatırımı öngörüyoru­z” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye