Bölge Ekleri

Hareket Proje, tüm lojistik ihtiyaçlar­ı karşılıyor

- HAREKET

Proje taşımacılı­ğı, ağır ve standart dışı yük taşımacılı­ğı, vinç ve platform kiralama gibi alanlarda 65 yıldır faaliyet gösteren Hareket Proje, 20’nin üzerinde ülkede proje gerçekleşt­iriyor. Şirket, 20 yıldır proje bazında iş yaptığı Özbekistan’da ise 2018 yılından bu yana yerleşik olarak hizmet veriyor.

Proje Genel Müdürü Abdullah Altunkum, 65 yıllık geniş tecrübeler­iyle proje taşımacılı­ğı, ağır, standart dışı yük taşımacılı­ğı, vinç ve platform kiralama, ağır kaldırma, indirme ve montaj faaliyetle­rini yürüttükle­rini söyledi.

Bu işlemleri uluslarara­sı standartla­ra ve son teknolojiy­e uygun ekipmanlar­la yaptıkları­nın altını çizen Altunkum, “Faaliyet alanlarımı­zı ağır yük kaldırma ve taşıma mühendisli­ği, load out servisleri, ekipman kiralama, yenilenebi­lir enerji anahtar teslim çözümleri, kaldırma mühendisli­ği ve taşıma etüdü danışmanlı­ğı. Hizmet verilen sektörler arasında enerji, petrokimya, petrol ve gaz, nükleer enerji, yenilenebi­lir enerji, inşaat-altyapı ve tersaneler­i sayabiliri­z” dedi.

Çalışmalar­ını “Küresel arenada, yük mühendisli­ği çözümleri ile sınırsız hareket özgürlüğü sunma” vizyonuyla sürdürdükl­erini dile getiren Altunkum, Türkiye’nin yanı sıra Türkmenist­an, BAE, Umman, Ukrayna, Cezayir, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Romanya, Azerbaycan ve Uganda gibi 20’yi aşkın ülkede çalışmalar­ı olduğunu bildirdi. gerçekleşt­irilen önemli projede yer aldıkların­ı aktardı.

20 yılı aşkın süredir proje bazlı olarak bulundukla­rı Özbekistan’da, 2018 yılından bu yana yerleşik olarak hizmet verdikleri­ni kaydeden Altunkum, “Merkez ofisimiz ve garajımız Taşkent’tedir” dedi.

Abdullah Altunkum, bölgeye ulaşımda hayati önem taşıyan Hazar’da da yerleşik olarak hizmet verdikleri Kazakistan Bautino’da bulunan ağır yük elleçleme terminaliy­le, Özbekistan’ı Avrupa ya da Türk limanların­a bağlayacak karayolu taşımaları­nı organize edebildikl­erini anlattı.

ABDULLAH ALTUNKUM

 ?? ??
 ?? ?? Hareket Proje Genel Müdürü
Hareket Proje Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye