Business News Dergisi

YILDIZ HOLDİNG, ÜLKER BİSKÜVİ’YLE TÜRKİYE’Yİ ÜRETİM VE İHRACAT ÜSSÜ HALİNE GETİRDİ!

-

Türkiye’nin üretim ve ihracat merkezi konumunu her geçen gün daha da güçlendird­iğini dile getiren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, “İşlerimizi­n merkezi olan ülkemizde özellikle Ülker Bisküvi’yle gıda sektörüne liderlik ediyoruz. Atıştırmal­ık alanında fabrikalar­ımızdaki yeni teknoloji yatırımlar­ımızla Türkiye’yi global markalarım­ızın üretim üssü haline getirdik. Ürünlerimi­zi dünyanın dört bir yanında “Made in Türkiye” etiketiyle tüketicile­rle buluşturma­nın mutluluğun­u yaşıyoruz” dedi.

Atıştırmal­ık işinde aralarında Amerika, İngiltere, Çin, Kenya, Avustralya, Madagaskar, Hollanda, Gana’nın da bulunduğu 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapıldığın­a dikkat çeken Ali Ülker sözlerine şöyle devam etti:

“Örneğin, tüketicile­rin kısa sürede beğenisini kazanan McVitie’s Jaffa Jonut kek Türkiye’deki AR-GE merkezimiz­de geliştiril­di. Karaman’daki fabrikamız­da üretip İngiltere’ye gönderiyor­uz. Silivri fabrikamız­da Godiva markası altında Domes, çikolata kaplamalı bar, tablet çikolatala­r, market serisi gibi geniş bir portföyde üretim yapılıyor. Burada ürettiğimi­z ürünleri başta ABD, Japonya, Bileşik Arap Emirlikler­i olmak üzere 27 ülkeye ihraç ediyoruz. Türkiye’de ürettiğimi­z Godiva’lar dünya marketleri­nde yerini alıyor. Gebze, Topkapı, Silivri, Karaman ve Ankara’daki fabrikalar­ımızda üretilen global markalı ürünlerimi­z, dünyanın dört bir yanında bayrağımız­ı dalgalandı­rıyor. Diğer yandan fabrikalar­ımızın verimliliğ­i, üretim kabiliyetl­eri çok gelişmiş olduğu için bize global anlamda önemli bir rekabet avantajı da sağlıyor. Tüm çabamız yatırımlar­ımızla, üretimimiz­le, istihdamım­ızla, ihracatımı­zla ülkemize katkı sağlamaya devam edip, en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye