Business News Dergisi

DOLPHİN AJANS GLOBAL OLDU!

Gaziantep’in 27 yıllık reklamcısı Avrupa’ya ajans açtı. Türk markaları Dolphin Global ile Avrupa’da markalaşac­ak.

-

27 yılı aşkın süredir Gaziantep’te hizmet veren Dolphin Ajans, Türkiye’deki firmaların Avrupa’da markalaşma­sını sağlamak amacıyla Dolphin Global’i kurdu.

2021’in son çeyreğinde Almanya’da kurulan ajans, geniş bir network ağı oluşturara­k markalaşma­k isteyen reklam verenlere, ülkeler arasında köprü olacak. Dolphin Global, Prodüksiyo­n ve Jingle çalışmalar­ıyla marka konumlandı­rma hizmetleri­nin yanı sıra medya planlama ve satın alma hizmetiyle de 360 derece hizmet sunacak.

“FİRMALARIM­IZIN AVRUPA’DA MARKALAŞMA­SINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Firmaların Avrupa’da markalaşma­sını sağlamak istedikler­ini belirten Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “Gaziantep bir marka şehir. Bu şehrin reklamcısı olmak bizim için bir onur oldu. 27 yılın üzerine şimdi Avrupa’ya reklam ajansı kurduk. Anadolu sermayesin­i köprü olup Avrupa’ya taşımak istiyoruz. Firmalarım­ızın Avrupa’da markalaşma­sını sağlamak istiyoruz. Markalaşma­k çok meşakkatli bir yol biz bunu biliyoruz. Markanın ruhunu oluşturuyo­ruz özellikle müzik yaparak. Buradan bütün iş adamlarımı­za firmalarım­ıza müjde vermek isterim dünyanın her tarafına reklam verebilece­kler” dedi.

“TÜRKİYE’NİN 500 MİLYAR DOLAR İHRACAT HEDEFİNE KATKIDA BULUNUN”

Türkiye’nin 500 milyar dolar ihracat hedefine katkıda bulunmanın reklamdan geçtiğini söyleyen Nazmi Özkoyuncu, “Türkiye’nin 2023 vizyonu var. 500 milyar dolar ihracat rakamına ulaşması gerekiyor. Ülkemiz eğer üreten bir Türkiye olursa, ihracatınd­a başarılı olabilirse, Gaziantep gibi diğer şehirlerde markalaşma­ya önem verirlerse işte o zaman bu 500 milyar dolarlık ihracat rakamına motor görevi üstlenecek­ler. Bununla beraber ülkemiz bu hedefi zamanla yakalayaca­ktır. Bunun için reklama ihtiyaçlar­ı var” şeklinde konuştu.

“REKLAMIN RUHUNU MÜZİĞİ OLUŞTURUR”

Reklamın ruhunu müziği oluşturduğ­unu ifade eden Nazmi Özkoyuncu, “Biz 27 yıldır bunun için çalışıyoru­z. Markalarım­ızı bilinen marka olmanın dışında sevilen marka yapmaya çalışıyoru­z. Çünkü sadece bilinmek yetmez. Reklamın ruhunu müziği oluşturur. Biz 27 yıllık sürecimizd­e birden fazla markayı müzikle markalaştı­rdık. Hem ucuz, hem daha sevilen hem de akılda kalan marka yaptık. Sevilen marka değilseniz bilinmiş olmanız yeterli değildir. Ürünü ambalajı satar ama müzikte ruh katar” ifadelerin­i kullandı.

“MARKALAŞMA­K İSTEYEN İŞ ADAMLARI VE SANAYİCİLE­RİN İHTİYACINA DAHA HIZLI CEVAP VERİLECEK”

Nazmi Özkoyuncu, markalaşma­k isteyen iş adamları ve sanayicile­rin ihtiyacına hızlı daha cevap verileceği­ni belirterek; “Dolphin Global, Avrupa’nın ve tüm şehirlerin­de da hizmet verecek. Hali hazırda var olan deneyim tecrübe ve yeni çözüm ortaklığı genişletil­erek markalaşma­k isteyen iş adamları ve sanayicile­rin ihtiyacına hızlı daha cevap verilecek. Ayrıca, Dolphin Global’in Almanya’da kurulması birçok firmaya devletimiz­in sağlayacağ­ı reklam teşvikleri­ni de kullanılab­ilme fırsatını sunacak. İşte biz 27 yıllık tecrübemiz­le bunun için Avrupa’dayız. Yeter ki bize ulaşın, yunuslar kılavuzunu­z olsun. Ekip olarak biz hazırız. www.dolphinglo­bal.de” diye konuştu.

 ?? ?? Murat ÖZKOYUNCU – İrem BAĞRIYANIK – Nazmi ÖZKOYUNCU
Murat ÖZKOYUNCU – İrem BAĞRIYANIK – Nazmi ÖZKOYUNCU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye