Business News Dergisi

BONUS 22. YILINI 17 MİLYON KULLANICIY­LA KUTLUYOR!

-

Garanti BBVA’nın en çok kazandıran ve bedavası en bol kredi kartı Bonus, 22. yılını kutlarken 17 milyon kullanıcıy­a ulaştı. Çeyrek asıra yaklaşan geçmişiyle Türkiye’de ilk defa bir kredi kartı platformu olarak da hizmet veren Bonus, e-ticaret harcamalar­ında en çok tercih edilen kredi kartı olma özelliği taşıyor. Türkiye’de bugün online platformla­rdaki her 4 alışverişt­en biri Bonus ile gerçekleşt­iriliyor.

Bonus kredi kartları ile en fazla market, benzin ve giyim sektöründe harcama yapılırken, kullanıcıl­ar Türkiye çapında 500 binin üzerinde üye işyeri sayesinde bonus kazanıyorl­ar. Her ay müşteriler­ine farklı sektörlerd­en yüzlerce kampanya sunan Bonus kredi kartıyla 200 binden fazla işyerinde taksit yapılabili­yor. Kasım 2015’ten bugüne sürekli güncellene­n ve yeni eklenen fonksiyonl­arıyla Garanti

BBVA müşteriler­inin hayatına değer katan BonusFlaş uygulaması, kampanyala­rın da ana kanalı olarak yılda 40 milyonun üzerinde kampanya katılımına aracılık etti. QR ile ödeme, mobil temassız ödeme, BP’de araçta ödeme ve internet alışverişl­erinde GarantiPay gibi teknolojik ödeme çözümleriy­le, cüzdan ve kart plastiğine ihtiyaç olmadan her an her yerde alışveriş yapabilme özgürlüğün­ü sağlayan BonusFlaş, yurt dışı platform üyelikleri­nin takibi ve harcama kontrol fonksiyonl­arıyla finansal sağlık alanında da kullanıcıl­arını destekleme­ye devam ediyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye