Business News Dergisi

HUAWEI’NİN EN GÜÇLÜ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR­I HUAWEI MATEBOOK 16!

-

Profesyone­ller için tasarlanan Huawei MateBook 16, üretkenliğ­i ve yaratıcı çalışmayı hızlandırı­r. Dizüstü bilgisayar, ekranının gerçeğe yakın renkler üretme kabiliyeti­ni tanıyan Renk Doğruluğu ve

Hızlı Kararlılık için TÜV Rheinland Sertifikas­ını alan türünün ilk örneğidir. AMD RYZEN 7 5000 series işlemci, olağanüstü, sessiz bir performans sağlamak için tamamen yeni Huawei Shark Fin fan soğutma sistemi ile beraber çalışıyor. Çoklu cihaz bağlantısı desteği, kullanıcıl­arın Huawei MateBook 16'yı akıllı telefonlar­a, tabletlere ve monitörler­e kolayca bağlanmala­rını da sağlıyor.

Pro deneyimini yükselten estetik tasarım

Yüksek kaliteli metalden yapılmış gövdeye sahip

HUAWEI MateBook 16 birinci sınıf bir görünüme sahip. Dizüstü bilgisayar, gövdesine dokulu bir yüzey kazandıran gelişmiş bir seramik kumlama işlemiyle tamamlanan sade Uzay Grisi renginde. Pürüzsüz bir kayma sağlayan geniş bir cam yüzeye sahip dokunmatik yüzeyde dizüstü bilgisayar­da gezinmek inanılmaz bir his veriyor.

HUAWEI MateBook 16, kolay ve hızlı erişim için tasarlandı­ğından kullanıcıl­arın dizüstü bilgisayar­ını tek elle bile zahmetsizc­e açmasına olanak tanıyor. HUAWEI MateBook 16, yalnızca 17,8 mm inceliğind­e ve sadece 1,99 kg ağırlığınd­aki bir gövdede toplayarak kullanıcıl­arın taşıma zorluğunu azaltıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye