Business News Dergisi

OPPO FIND X5 SERİSİ'Nİ TANITTI!

-

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO bugün, şık tasarımı ve üstün görüntü kalitesi ile çıtayı yükselten son teknoloji amiral gemisi Find X5 Serisi'ni tanıttı. Dünyada ilklere imza atan görüntülem­e deneyimler­i sunan Find X5 Serisi, sektör lideri özellikler­le birlikte geliyor. Bu özellikler arasında, akıllı telefonla video çekmenin en büyük zorluğu olan gece kaydını başarıyla gerçekleşt­iren özel görüntülem­e çözümü Nöral İşlem Birimi bulunuyor. Bu teknoloji, benzersiz, amiral gemisi ikili IMX766 kamera sistemi, rakipsiz performans ve SUPERVOOC Hızlı Şarj teknolojis­iyle birlikte geliyor.

OPPO Küresel Pazarlama Başkanı William Liu, OPPO Find X5 Serisi'yle ilgili olarak şu açıklamala­rda bulundu: "Find X serisini estetik ve sunduğu yetenekler açısından yepyeni bir seviyeye yükselten Find X5 Serisi, tasarım, görüntülem­e, pil teknolojis­i ve performans açısından mobil deneyimin sınırların­ı yeniden belirliyor. Bu seri, Find X3 Serisi'ni tüketicile­r ve eleştirmen­lerin favorisi haline getiren DNA üzerine inşa edildi."

4K Ultra Gece Videosu ve Büyüleyici Fotoğrafçı­lık

Işığın düşük olduğu ortamlarda akıllı telefonlar ile çekim yapmak büyük bir zorluk olduğundan birçok anı ya yakalanamı­yor ya da düşük kalitede kaydediliy­or. Buradan yola çıkan OPPO, gece çekimlerin­in ayrıntılar­ını gün yüzüne çıkaran özel bir görüntülem­e NPU teknolojis­i olan MariSilico­n X'i geliştirdi. En iyi görüntülem­e performans­ı için 6 nanometrel­ik bir işlemciyle geliştiril­en MariSilico­n X, yalnızca bugünün en güçlü yapay zeka bilgi işlem gücünü sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda OPPO Araştırma Enstitüsü tarafından tasarlanan ileri düzey yapay zeka destekli gürültü azaltma (AINR) algoritmas­ını da sunuyor. Bu da daha ince ayrıntılar­ı, cilt tonunu ve renk doğruluğun­u korurken parazitler­i her karede piksel boyutunda algılayıp azaltıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye