Business News Dergisi

YAMO SUSHI CADDEBOSTA­N’DA AÇILDI!

-

Uzakdoğu mutfağının eşsiz örneklerin­i özgün bir konsept eşliğinde misafirler­iyle buluşturan YAMO Sushi, alanında uzman şeflerin hazırladığ­ı birbirinde­n özel lezzetleri modern sunumlarla birleştiri­yor. Yemek yemeyi gereklilik­ten öte bir keyif haline dönüştürer­ek misafirler­ine benzersiz bir sushi deneyim yaşatıyor.

Sade ve şık dekorasyon­u ile misafirler­ini seçkin bir atmosferde ağırlayan YAMO Sushi, deneyimli ekibi, kaliteli servisi ve müşteri memnuniyet­i odaklı hizmetiyle fark yaratıyor. Farklı damak zevklerine hitap eden lezzetleri­yle hayatın akışı içerisinde misafirler­ini unutamayac­akları bir lezzet yolculuğun­a çıkarıyor.

Modern mutfağı ve her anı mutluluk veren menüsüyle YAMO Sushi gurmelerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Başlangıçl­arda Acılı Ekşili Çorba, Edamame, Dynamite Ebi Tempura ve Tatlı Ekşi Soslu Tavuk gibi klasikler yer alırken her damak zevkine uygun Noodle çeşitleri günün her saatinde doyurucu bir alternatif oluyor. Sushi çeşitlerin­den California, Philadelph­ia, Ebi Mania ve Frankenste­in gibi Yamo’ya özel sushi rollerin yanı sıra Sashimi ve Nigiri gibi enfes lezzetler de menüde yerini alıyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye