Business News Dergisi

FERAHLAMAN­IN EN DOĞAL YOLU: BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU!

-

BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU Y.K.B. NİYAZİ ERCAN

Sıcak havalarda vücudun ihtiyaç duyduğu sıvı ihtiyacını doğru bir şekilde karşılamak hayati önem taşıyor. Özellikle terleme ile birlikte kaybedilen elektrolit­lerin dengelenme­si ve mineral ihtiyacını­n karşılanma­sı için en sağlıklı içecekleri­n başında doğal maden suyu geliyor.

Litresinde en az 1000 mg mineral ihtiva eden doğal maden suları, içme suyundan ve diğer içeceklerd­en bu özelliği ile ayrılmakta­dır. Doğal maden suyu yer kabuğunun çeşitli derinlikle­rinde değişik kayaç ve toprak tabakaları­na 60 yıla yayılan bir süre boyunca maruz kalmaktadı­r. Sular yeraltına sızarken ve yukarıya çıkarken temas ettikleri değişik türdeki kayaçlarda­n farklı mineraller­i bünyelerin­e alırlar. Bu suları diğer sulardan ayıran en önemli özellik ise bünyelerin­de en az, litrede 1000 mg erimiş madde (mineral) bulundurma­larıdır.

Sıcak havalarda ferahlamak için sağlıklı bir içecek arayanları­n ilk tercihi Beypazarı Doğal Maden Suyu, litresinde başta kalsiyum, magnezyum, potasyum, bikarbonat, sodyum ve silikat olmak üzere 3323,27 mg mineral barındırma­ktadır. Terleme ile birlikte vücut bu mineraller­i kaybetmekt­edir. Özellikle sodyumpota­syum dengesinin bozulması ile baş dönmesi, düşük tansiyon, halsizlik, baş ağrısı, yorgunluk gibi etkiler hissedilme­ye başlar. Doğal maden suyu tüketmek eksilen bu mineraller­in hızlı ve en sağlıklı şekilde yerine konmasında tercih edilebilec­ek en kolay seçimdir.

Doğal maden suyu, içeriğinde­ki zengin mineral değerleri ile vücudumuzu­n zinde kalmasına ve gün içinde kaybettiği­niz su kaybını en aza indirerek kendimizi daha dinç hissetmeni­ze yardımcı olur.

Saatte 300 bin şişe üretim kapasitesi­yle, maden suyu denilince akla gelen ilk marka olma başarısını yakalayan Beypazarı Doğal Maden Suyu, kurulduğu ilk günden beri aynı kaynaktan gelen doğal maden suyunu kendine has yapısını değiştirme­den tam otomasyonl­u makinalarl­a el değmeden ve hijyenik koşullarda dolumunu yapmaktadı­r.

MEYVE AROMALI MADEN SULARI GENÇLERİN FAVORİSİ!

Özellikle çocuklar ve gençler arasında yükselen bir trend olan meyve aromalı maden suları diğer gazlı içeceklere ve meyve sularına sağlıklı bir alternatif­tir. Maden suyu sektöründe bu kategorini­n çocuk ve genç tüketici segmentind­e yüksek bir büyüme potansiyel­i olduğunu belirten Beypazarı Doğal Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, ”Meyve aromalı maden sularımız %100 doğal maden suyundan üretilmekt­edir. Doğal meyve aromaları ve pancar şekeriyle tatlandırı­larak aynı hijyenik koşullarda şişelenmek­tedir. Yapay aroma ve tatlandırı­cılar kullanmıyo­ruz. Doğal meyve aromalı maden sularımızı limon, nar, vişne, mandalina, elma, çilek, karpuz-çilek, mango-ananas, karadut-frenk üzümü, c+ vitaminli limon ve fesleğenli­mon aromalı çeşitleriy­le tüketicimi­ze sunmaktayı­z. Sektörde bir ilk olan fesleğen-limon aromalı maden suyumuz tüketicimi­zin büyük beğenisini aldı. Sade ve meyve aromalı maden suyu çeşitlerim­izin yanında Beypazarı gazozumuz ile de tüketicile­rimize farklı bir lezzet sunuyoruz.” dedi.

Sektöründe en çok tercih edilen marka olma özelliğini taşıyan Beypazarı Doğal Maden Suyu, tek başına talebin ¼’ini karşılamak­tadır. Tüketicile­rin bu talebini en hızlı şekilde karşılamak ve sağlıklı doğal maden suyu herkese ulaştırmak için geçen sene hizmete alınan hatla birlikte 6 dolum hattı ile dolum yapılıyor. Tüketicile­rin markaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı gurur duydukları­nı belirten Niyazi Ercan, ”Markamızı tüm dünyanın severek tercih ettiği bir sofra içeceği haline getirmek için çalışmalar­ımız sürüyor. Tüketicimi­zden gelen talebi de değerlendi­rerek 750 cl şişelerdek­i büyük boy ürünümüzü de yakında tüketicimi­zin beğenisine sunmaya hazırlanma­ktayız.” dedi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye