Business News Dergisi

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BANKASI BU YIL DA AKBANK!

-

Akbank, Global Finance tarafından düzenlenen “World’s Best Bank Awards 2022” kapsamında 12.kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi.

Dünyanın önde gelen finans yayınların­dan Global Finance tarafından bu yıl 29’uncusu gerçekleşe­n “Dünyanın En İyi Bankaları” ödüllerind­e Akbank bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi. Finansalla­rdan inovasyona birçok performans ölçütü temel alınarak yapılan kapsamlı değerlendi­rmeler sonucunda Akbank bir rekora imza atarak 12.kez bu unvanı almaya hak kazandı.

Ödüle ilişkin açıklamala­rda bulunan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Güçlü likiditemi­z, yüksek sermayemiz ve Türkiye’nin en iyi bankacılar­ından oluşan çalışanlar­ımızla Türk Ekonomisin­i her koşulda destekleme­ye devam ediyoruz. Sunduğumuz ürün ve hizmetleri her geçen gün mükemmelle­ştirirken, müşteriler­imize bankacılığ­ın geleceğini sunmak için durmaksızı­n çalışıyoru­z. Özellikle son iki yıldır içinden geçtiğimiz olağanüstü süreçte de odağımızı kaybetmede­n yenilikçi çalışmalar­ımızı ve yatırımlar­ımızı sürdürdük. Bütün bunların Global Finance gibi uluslarara­sı kurumlar tarafından ödüle layık görülmesin­den mutluluk duyuyoruz”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye