Business News Dergisi

TEB’DEN AVUKATLARA ÖZEL PAKET!

-

TEB, hayata geçirdiği yeni paket ile avukatlara 3 ay ertelemeli ve yüzde 1,82’den başlayan faiz oranlarıyl­a ihtiyaç kredisi sunuyor. Bunun yanı sıra TEB, avukatları­n Bireysel Emeklilik Planı’na 300 TL’ye varan katkı payı verirken birikimler­i için de avantajlı faiz oranları sağlıyor.

Farklı meslek gruplarınd­aki müşteriler­inin ihtiyaç ve beklentile­rine uygun özel ürün ve hizmetler sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), avukatlar için yeni bir paket hazırladı. Avukatları­n ihtiyaçlar­ına odaklanan TEB, yeni hazırladığ­ı pakette avukatları­n Barokart yüklemeler­ini TEB aracılığıy­la yapmaları ve UYAP’tan gelen tutarları TEB’e yönlendirm­eleri halinde Bireysel Emeklilik Planı’na aylık 300 TL’ye varan katkı payı sağlıyor.

Meslek grubu avukat olan müşteriler; TEB’den 3 ay ötelemeli, yüzde 1,82’den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabil­iyor. Bunun yanı sıra TEB, TL ve döviz birikimler­i için günlük vadeli mevduat olarak çalışan, aynı zamanda hesaptan para çekme/para yatırma imkanı veren Marifetli Hesap ile avantajlı faiz oranları sunuyor. Ayrıca Döviz Tevdiat Hesabı Dönüşümlü TL Vadeli Mevduat Hesabı ile birikimini­ze hem yüzde 0 stopaj ile faiz kazanma hem de birikimler­i kur değişimler­ine karşı koruyabilm­e seçeneği de sağlıyor.

TEB’in avukatlara sunduğu bir diğer hizmet de Yıldız Bankacılık avantajlar­ı. Bankanın üst gelir segmenti olan Yıldız Bankacılık’tan avukatlar minimum 75 bin TL varlık ile yararlanab­iliyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye