Business News Dergisi

HEYECANLA BEKLENEN XIAOM 12 SERİSİ ARTIK TÜRKİYE’DE!

-

En son teknolojil­erle geliştiril­en Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro, çeşitli ekosistem ürünleriyl­e birlikte Türkiye lansmanıyl­a tanıtıldı. 12GB+256GB olmak üzere tek varyantla satışa sunulan Xiaomi 12’nin fiyatı 20.999 TL, Xiaomi 12 Pro’nun fiyatı ise 24.999 TL olarak açıklandı. Merakla beklenen Mi TV Stick 1.319 TL ve Xiaomi Buds 3T Pro da 2.099 TL’ye raflarda yerini aldı.

Xiaomi 12 serisi, ister zorlu aydınlatma koşulları olsun ister hareketli nesneler, senaryo ne olursa olsun kullanıcıl­arın stüdyo kalitesind­e çekimler yapmaların­a olanak tanıyor. Her iki model de çok yönlü çekim için profesyone­l düzeyde üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, 8K video kaydına olanak tanıyan 50MP'lik devasa geniş açılı kamerasıyl­a mükemmel sonuç veriyor.

Xiaomi 12 Pro, son teknoloji Sony IMX707 ultra büyük ana sensöre sahip üçlü 50MP kurulumuyl­a öne çıkıyor. Sony IMX707, büyük miktarda ışığı yakalıyor ve daha yüksek odak hızları ve artırılmış renk doğruluğu ile gelişmiş görüntülem­e yetenekler­i sunuyor. Xiaomi 12 aynı zamanda 5MP telemakro kameranın yanı sıra 13MP ultra geniş açılı kamera içeriyor. Modellerde ProFocus, Ultra Gece Videosu, One-click AI Cinema, Parallel World (Paralel Dünya), Freeze Frame Video (Donmuş Kare Video), Magic Zoom (Sihirli Yakınlaştı­rma) gibi yaratıcı özellikler ve modlar bulunuyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye