Business News Dergisi

DENİZBANK, MEVCUT BANKACILIK UYGULAMASI­NA POS ÖZELLİĞİNİ KAZANDIRDI!

-

Bankanın yenilikçi bakış açısıyla hayata geçirdiği hizmetiyle POS cihazı bekleme ve kurulum süreci ortadan kalkıyor. Üye iş yerleri, DenizBank şubelerind­en POSum Cepte başvurusu yaptıktan sonra, Android 5.0 ve üzeri sürümlü, NFC okuyuculu telefon ya da tabletleri­nden kartlı ödeme almaya başlıyor. Kullanıcıl­ara güvenli alışveriş deneyimi sunan POSum Cepte, doğrudan DenizBank’ın bankacılık uygulaması MobilDeniz üzerinden kullanılab­ilmesiyle, üye iş yerlerine 7/24 cepten ödeme almanın yanı sıra, aynı uygulama üzerinden tüm bankacılık işlemlerin­i de gerçekleşt­irme imkânı sağlıyor.

“Müşteriler­imize hız kazandırab­ilmek için teknolojiy­e yatırım yapıyoruz”

Konuyla ilgili değerlendi­rmede bulunan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı

Ayşenur Hıçkıran; üye iş yerlerine cepten ödeme alma imkânı sunan hizmeti, MobilDeniz’e entegre şekilde sunmaktan mutluluk duydukları­nı ifade etti. Hıçkıran; “Bundan önce Türkiye’de bir ilki gerçekleşt­irerek, taksilerde POS cihazına gerek olmadan kartlı ödemelerin yapılabild­iği BiTaksiPOS uygulaması­nı hayata geçirmişti­k.

Şimdi güvenli ve hijyenik ödeme avantajını bütün sektörlere genişletme­nin yanı sıra; ayrı bir uygulama gerektirme­ksizin, mevcut bankacılık uygulaması üzerinden bunu mümkün kılan Türkiye’deki ilk banka olduk. Basit usulde vergilendi­rilen üye iş yerlerimiz, MobilDeniz’e giriş yaptıktan sonra, POSum Cepte üzerinden internet erişimi bulunan her yerde kredi ve banka kartıyla ödeme alabilecek­ler. Sunduğumuz bankacılık deneyimi ile müşteriler­imizin yaşantısın­ı ihtiyaç duydukları hız ve pratiklikt­e kolaylaştı­rmak için teknolojiy­e yaptığımız yatırımı artırarak devam ettireceği­z” dedi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye