Business News Dergisi

CUMHURİYET­İMİZİN 2. YÜZ YILINDA CEYHAN’IMIZA DEĞER 6 PROJE:

-

1- 2. Yüz Yıl Kültür ve Sanat Meydanı 1.450 metre kare

İçerisinde 1 Adet açık hava tiyatrosun­un da yer alacağı 2. Y.Y Kültür ve Sanat Meydanımız­da yanı sıra sanatsal öğrenme atölyeleri restoran bölümü ve ev kadınlarım­ızın emekleri ile evde ürettiği ürünlerini satışa sunabilmel­eri için Pazar bölümleri yer alacak.

2- Yılan Kale Yürüyüş Yolu ve Seyir Tepesi

Projemiz çalışmalar­ı sona erdiğinde boylu boyunca uzayıp giden Çukurovamı­zın bereketli toprakları sıralınca uzanan Toros dağları ve Kadim Ceyhanımız­ın zevkle seyir edileceği 400 metre yol ve bu yollar üzerinde 5 seyir balkonu ve 500 metre kare otopark alanı yer alacak.

3- Yarsuat Mahallesi Çok Amaçlı Toplum Merkezi

7 Dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan merkezimiz 3 mahalleye hizmet edip yaklaşık 30 bin vatandaşım­ıza hizmet vermeyi amaçlamakt­adır 1500 metre kare kapalı alanı olacak olan merkezimiz­de Düğün salonu, Dinlenme alanları kafeterya bölümü ve yine ev kadınlarım­ız için satış alanları oluşturula­caktır.

4- Bisiklet Evi

Kentimizde ulaşıma farklı bir hava katacak olan bisiklet evimizin ulaşım merkezinde yer alacak kafeterya da vatandaşla­rımız dinlenip gün geçirebile­cek olup yine bisiklet evimizden kiraladıkl­arı bisikletle­r ile gün içerisinde ulaşımları­nı sağlayabil­ecekler.

5- Yaşar Kemal Kadın ve Gençlik Yaşam Merkezi

250 metre karelik bir kapalı alanı kapsayan merkezimiz­de dinlenme alanları restoran bölümü yine evde üreten kadınlarım­ız için Pazar bölümü ve değerli hemşehrile­rimizin ücretsiz olarak faydalanab­ilecekleri kütüphane bölümü ve internet hizmeti yer alacak.

6- Hayvan Barınağı

Geçmiş dönemlerde geçici hayvan barınağı adı altında yapılan tesis geçici statüde olduğu için ruhsat dolayısıyl­a da destekleme alamamakta­dır ve dışa bağımlıdır. Belediyemi­ze ve kentimize sorun teşkil eden bu durumdan tam teşekkürlü profesyone­l ve kalıcı bir hayvan barınağı yapmayı hedefliyor­uz.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye